Now Reading
Cine este asistenta din Rusia, surprinsă în timp ce trata pacienții în bikini și sutien [GALERIE FOTO]

Cine este asistenta din Rusia, surprinsă în timp ce trata pacienții în bikini și sutien [GALERIE FOTO]

O fotografie cu o asistentă medicală care trata pacienții infectați cu COVID-19 într-un costum de protecție transparent a ajuns virală în online, zilele trecute. După multe dezbateri și glume, s-a aflat identitatea femeii.

Asistenta medicală îmbrăcată în costumul de protecție transparent, care-i lăsa la vedere corpul tras prin inel, este o tânără în vârstă de doar 23 de ani. Se numește Nadeja Jukova, o rusoaică blondă, care a declarat că a recurs la acest gest din cauza căldurii. Mai mult, tânăra a mărturisit că nu și-a dat seama de faptul că i se vede corpul prin ținuta de protecție, notează rcb.ru.

Nadeja Jukova [GALERIE FOTO]

Nadeja Jukova, apărată de către boxerul Nikolai Valuev

Nadejda a terminat medicina la Universitatea Reazan, din Rusia. Este necăsătorită, apreciată în branșă.

„Este o angajată bună, profesionistă. Oferă asistență medicală la un nivel destul de înalt”, a declarat Ana Savișeva, medic șef al spitalului de boli infecțioase unde profesează tânăra, care a devenit vedetă în presa internațională.

Ministerul regional al Sănătății a reacționat în urma imaginii distribuite în online, realizată de un pacient infectat cu COVID-19. Tânăra s-a ales doar cu un avertisment, însă mai multe figuri publice din Rusia i-au luat apărarea. Printre aceștia, boxerul Nikolai Valuev. În opinia colosului Valuev, tânăra „a trezit la pacienți dorința de a trăi”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top