Now Reading
Cine este Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România (GALERIE FOTO)

Cine este Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România (GALERIE FOTO)

Ana Porgras este noua concurentă de la Survivor România 2021, începând de joi, din echipa Faimoșilor.  Ea trebuia să intre în competiție încă de la început, însă din cauza unor probleme de sănătate, a fost înlocuită de către Elena Marin.

Noua concurentă de la Survivor România are 27 de ani și are mare experiență sportivă. A fost gimnastă, cu medalii importante la marile competiții internaționale. După ce s-a retras, s-a reprofilat. În prezent, Ana Porgras este manichiuristă.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.

 

Ana Porgras, multiplă medaliată la competițiile internaționale de gimnastică

 

Ana Porgras a intrat în concurs într-un moment în care echipa Faimoșilor s-a plâns de slaba calitate sportivă a fetelor.

Ana Porgras este medaliată cu aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras a câștigat medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, sportiva a fost medaliată cu bronz, la paralele inegale.

 

Ana Porgras (GALERIE FOTO)

 

Fosta gimnastă este foarte activă pe rețelele sociale, unde încarcă imagini sexy, cu regularitate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top