Now Reading
Cine e Simona Hapciuc, sexy concurenta de la Survivor România 2021: „Am dormit pe străzi” (GALERIE FOTO)

Cine e Simona Hapciuc, sexy concurenta de la Survivor România 2021: „Am dormit pe străzi” (GALERIE FOTO)

Simona Hapciuc este una dintre cele mai competitive concurente de la Survivor România sezonul 2, concurs transmis la Kanal D. Simona are 31 de ani și face parte din echipa „Faimoșilor”.

Simona Hapciuc este actriță, devenită cunoscută pentru rolul din „Trăsniții”. Este mare pasionată de fitness și în general, un stil de viață sănătos. Face kickboxing de 12 ani și este o mamă singură, cu un copil în vârstă de aproape 2 ani de zile.

 

Simona Hapciuc, concurent la Survivor România (GALERIE FOTO)

 

 

Simona Hapciuc, de la Survivor România: „Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine”

 

Pentru Simona Hapciuc, participarea la Survivor este un ‘test final’, în urma multiplelor greutăți pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

„Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă.

Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la ‘Survivor România’ este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, a dezvăluit Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc este foarte activă în social media, în special pe Instagram, unde postează imagini din sala de fitness, sala kickboxing, din bucătărie sau imagini cu fiul ei.

 

Simona Hapciuc, de senzație în sala de kickboxing (VIDEO)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by -Simo- (@eu.simonahapciuc)

Foto: @eu.simonahapciuc (Instagram)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top