Now Reading
Cine a fost primul român prezent la petrecerile cu orgii de la Playboy Mansion. Dezvăluiri din universul lui Hugh Hefner

Cine a fost primul român prezent la petrecerile cu orgii de la Playboy Mansion. Dezvăluiri din universul lui Hugh Hefner

Hugh Hefner a fondat, în 1953, Playboy, celebra revistă pentru bărbați care a promovat intens diferite femei dispuse să se dezbrace. Hefner s-a stins la vârsta de 91 de ani, în anul 2017. Multe povești și legende au rămas după moartea sa. Printre acestea, mărturiile celor care au participat la petrecerile sale nebune. 

La anumite intervale de timp, Hugh Hefner organiza la Playboy Mansion – vila sa din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, petreceri cu femei dezbrăcate, bărbați influenți din întreaga lume și multă băutură. Ce se întâmpla de fapt la petrecerile lui Hefner? Dan Silviu Boerescu, fost redactor-șef al ediției revistei din România a făcut dezvăluirea.

Ion Țiriac, alături de Ilie Năstase / Foto: Tennis Circus

Dan Silviu Boerescu a participat la petrecerile organizate de Hefter, dar primul a fost Ilie Năstase.

„Atunci erau fabuloase petrecerile la Playboy Mansion. Primul român care a fost acolo nu am fost eu, ci a fost Ilie Năstase, în anii ’70. Chiar în albumul memorial Playboy există o poză cu Ilie Năstase la Mansion. Erau niște mici orgii, în sensul bun al cuvântului. Participarea în sine era un eveniment. O dată în viaţă vezi grota celebră unde în anii ’70 stătea Hugh Hefner înconjurat de femei în costume de baie sau fără”, a dezvăluit Dan Silviu Boerescu pentru Libertatea.

Hugh Hefter, niciodată singur

Hugh Hefner ținea foarte mult la imaginea sa. Ca de obicei, la petrecerile cu vedete, femei frumoase, muzică, socializare și orgii, Hefner se prezenta la brațele capotului alături de „iepurași”.

„La 80 de ani, imaginea lui standard era Heff, Mr. Playboy, cu trei blonde. Nicăieri nu apărea singur, ele îl flancau”, a mai precizat Boerescu, potrivit sursei citate.

Pentru Hugh Hefner, totul a pornit de la o decepție în dragoste

Refuzul unei fete, la liceu, pe vremea când avea 16 ani, a fost punctul de plecare al carierei de pornograf a lui Hugh Hefner. Hotărât să nu se mai lase umilit, și-a schimbat cu totul stilul de viață, garderoba, dar și numele, spunându-și „Hef”. Halatul roșu de Burgundia este piesa vestimentară care l-a consacrat, devenind un simbol al petrecerilor marca Playboy.

Mania lui a fost arhivarea tuturor momentelor pe care le-a petrecut de-a lungul vieții, fapt pentru care și-a angajat un arhivist personal care le surprindă în detaliu. Din acest motiv, a intrat în Cartea Recordurilor, având 2.643 de albume. În 2017, Amazon a lansat serialul „American Playboy: The Hugh Hefner Story”, cu Matt Whelan în rolul principal, producția fiind inspirată din cele 17.000 de ore de filmări din colecția sa personală.

Hugh Hefner a intrat în Cartea Recordurilor și datorită carierei sale longevive, de 59 de ani, în funcția de redactor-șef pentru aceeași revistă, Playboy.

Hugh Hefner și Crystal Hefner

Hugh Hefner, „un soț fidel”

În ceea ce privește viața sentimentală a marelui Don Juan, acesta a fost căsătorit de 3 ori și de-a lungul vieții sale a afirmat că nu și-a înșelat niciodată soțiile . Se pare că prima lui nevastă, Millie Williams (1949–1959), este cea care a călcat strâmb și a dus la ruperea căsătoriei dintre cei doi, căsnicie din care au rezultat 2 copii: Christie și David. De asemenea, a mai avut doi copii cu cea de-a doua sa soție, Kimberley Conrad (1989–2010): Marston și Cooper.

În 2012, s-a recăsătorit pentru a treia și ultima oară cu Crystal Harris, care nu a moștenit nimic de pe urma morții lui Hef, deoarece aceasta semnase un contract prenupțial înainte de căsătorie. De fapt, ea nu figurează nici măcar în testamentul fostului soț, pentru că toată averea sa a fost lăsată copiilor.

Dincolo de reputația sa de mare fan al sexului, se pare că, potrivit mărturiilor femeilor din viața lui, la capitolul „performanță” nu stătea prea bine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top