Now Reading
Cine a fost Martin Tudor, fotbalistul decedat la vârsta de 43 de ani. Tragedie în fotbalul românesc

Cine a fost Martin Tudor, fotbalistul decedat la vârsta de 43 de ani. Tragedie în fotbalul românesc

Martin Tudor

Martin Tudor a murit la vârsta de doar 43 de ani, în urma unui infarct. Fostul portar al Stelei și al echipei naționale a decedat acasă, la Reșița.  

Martin Tudor a fost răpus fulgerător. Nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 10:00, în data de 30 martie. Medicii au ajuns rapid acasă la fotbalistul retras din activitate pentru a-l salva, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar, anunță Gazeta Sporturilor.

Adrian Neaga, Dorinel Munteanu și Daniel Oprița se numără printre starurile fotbalului românesc care și-au găsit cu greu cuvintele, imediat după ce au primit vestea tragediei.

Martin Tudor, fost jucător la Steaua București
Martin Tudor, fost portar la Steaua București

Cine a fost Martin Tudor

Martin Tudor s-a născut la Avrig (Sibiu), pe data de 10 iunie 1976. Primul contract profesionist l-a semnat cu Jiul Petroșani, club la care a debutat la vârsta de 20 de ani, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

După un singur meci la Jiul Petroșani a plecat la Olimpia Satu Mare, echipă nou promovată în Liga I, în 1997. După un sezon petrecut în prima divizie, Martin Tudor a atras atenția Stelei, echipă cu care a semnat în 1999. 6 ani de zile a evoluat la Steaua. În 2005 a plecat la CFR Cluj, iar în 2007 la U Cluj, echipă la care și-a încheiat cariera.

După ce și-a agățat ghetele în cui, Martin Tudor a devenit antrenor de portari. La început, la Steaua, apoi a făcut parte din staff-ul lui Victor Pițurcă la Craiova, echipa națională de fotbal a României și Al-Ittihad.

În Liga 1, portarul Martin Tudor a bifat 184 de partide. În palmares are două titluri de campion al României, cucerite cu Steaua.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top