Now Reading
Cine a fost Kobe Bryant. Mesajul emoționant pentru marea sa dragoste

Cine a fost Kobe Bryant. Mesajul emoționant pentru marea sa dragoste

Moartea lui Kobe Bryant a șocat întreg mapamondul. Fostul mare baschetbalist a decedat duminică, după ce s-a prăbușit cu elicopterul personal, alături de fiica sa, Giannina.

Vestea nefericită a fost comunicată de toate canalele de știri, însă îți propunem să trecem în revistă cele mai frumoase, respectiv aspectele mai puțin cunoscute legate de cariera sportivului.

Kobe Bryant, vedetă printre colegii de liceu

Kobe Bryant s-a făcut remarcat de la fragedă vârstă, iar primele sale rezultate vizibile au apărut în perioada adolescenței, când, datorită talentului său înnăscut, echipa liceului la care studia, Aces, a avut 77 de victorii și doar 13 înfrângeri în cursul a trei ani.

În primul sezon, Kobe a avut o medie de 31 de puncte pe meci, iar în ultimul an de liceu, a adus titlul în palmaresul echipei, pentru prima oară în 53 de ani. În 1996, la doar 17 ani, a semnat cu Lakers un contract de rookie pentru trei ani, contract care i-a adus 3,5 milioane de dolari. Din acel moment, toată cariera și-a dedicat-o celor de la LA Lakers.

Kobe Bryant, în echipamentul echipei naționale a Statelor Unite

„Nu vreau să fiu următorul Michael Jordan, vreau să fiu doar Kobe Bryant”

Kobe Bryant și-a început cariera la doar 18 ani, fiind, la vremea aceea, cel mai tânăr jucător din istoria NBA. Începând cu 1996, a jucat la echipa Los Angeles Lakers, unde, împreună cu Shaquille O’Neal, a câștigat consecutiv trei campionate din NBA (2000 – 2002).

După sezonul din 2015-2016, baschetbalistul a ajuns pe locul 3 din lista tuturor punctajelor din istoria NBA, marcând un total de 33,643 puncte. De-a lungul carierei sale, încheiate în anul 2016, acesta a câștigat două medalii olimpice de aur și cinci titluri NBA.

Kobe Bryant, în duel cu Michael Jordan

Kobe Bryant, star de film

În 2015, înainte să se retragă, Kobe Bryant a scris o scrisoare de dragoste către sportul său preferat, baschetul. Această scrisoare s-a materializat în filmul animat „Dragă baschet”, aducându-i acestuia premiul Oscar, la categoria „Cel mai bun scurtmetraj”. Cu o durată de doar cinci minute, pelicula surprinde dedicația sa față de acest sport, astfel cum însuși Kobe arată:

„Dragă baschet,

Din momentul în care am început să arunc cu șosetele tatălui meu și să îmi imaginez că sunt coșuri decisive, am știut că un lucru este real.

M-am îndrăgostit de tine.

O dragoste atât de profundă încât ți-am oferit totul: mintea, corpul, sufletul și spiritul”, sunt cuvintele rostite de către Kobe Bryant.

Kobe Bryant, tată de patru fete

Sportivul american se afla la bordul elicopterului alături de fiica sa, Giannina (13 ani). Cei doi se îndreptau spre Academia Mamba din Los Angeles. Aparatul de zbor s-a prăbușit și a explodat, producând asfel moartea a 5 persoane.

Legenda celor de la LA Lakers a avut 4 copii: Giannina – 13 ani, Natalia – 17 ani, Bianka – ani și Capri – 7 luni.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top