Now Reading
Chris Hemsworth se transformă în Hulk Hogan. Rutină nebună pentru „Thor”

Chris Hemsworth se transformă în Hulk Hogan. Rutină nebună pentru „Thor”

Chris Hemsworth (36 de ani) îl va interpreta pe Hulk Hogan (66 de ani), într-un film biografic despre cariera și viața personală a celebrului wrestler. Pentru a intra în pielea personajului, actorul australian trece printr-un amplu program de transformare

Alegerea lui Chris Hemsworth în rolul lui Hulk Hogan a fost contestată în mediul online, de cinefili, care sunt de părere că actorul nu va reuși să ajungă la proporțiile starului din WWE.

Chris Hemsworth: „Pregătirea pentru rol o să fie nebună”

„Thor” recunoaște că-i va fi dificil, însă trage tare să intre într-o formă cât mai apropiată de cea din vremurile de glorie ale lui Hogan.

„Acest film o să fie un proiect foarte distractiv. După cum vă puteți imagina, pregătirea pentru rol o să fie nebună din punct de vedere fizic.

Trebuie să mă măresc mai mult decât am făcut-o până acum, mai mult decât am pus pe mine pentru Thor”, a declarat Chris Hemsworth pentru Total Film.

Cum arată antrenamentul și dieta lui Chris Hemsworth, pentru rolul lui Hulk Hogan

Jono Castano Acero, unul dintre antrenorii lui Hemsworth, a vorbit despre planul de antrenament și cel alimentar al actorului australian.

„Cu orice transformare, dieta, exercițiile și starea mentală joacă un rol important în rezultat. Unul dintre cele mai importante aspecte pentru clienții mei e să se gândească de ce vor să adopte schimbarea.”

Fie că vorbim de motive de sănătate sau un rol într-un film, ambele sunt motivațiile din spatele schimbării. Trebuie să ai o stare mentală pozitivă”, a declarat Castano Acero, antrenorul lui Hemsworth.

Consumul cât mai mare de macronutrienți, obligatoriu

Pentru a-l transforma le Hemsworth în mod natural în Hulk Hogan, actorul trebuie să consume mai multe calorii din macronutrienți, adică proteine, carbohidrați și grăsimi.

„Pentru clienții mei, ne uităm la un program care începe cu un surplus de calorii în timp ce ridica greutăți mai grele și creștem treptat exercițiile cardio, pe măsură ce ne apropiem de ultima zi” a punctat Acero.

Diferența de înălțime și greutate dintre Chris Hemsworth este uriașă. Actorul cântărește 85 kg la 1,90 metri în mod normal, în timp ce Hogan cântărea 130 kg la 2,01 metri înălțime.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top