Now Reading
Celebră actriță de la Hollywood, trimisă a patra oară după gratii: „Sunt OK cu asta”

Celebră actriță de la Hollywood, trimisă a patra oară după gratii: „Sunt OK cu asta”

Activismul ecologist ia amploare în SUA și chiar trimite starurile de la Hollywood după gratii. Un exemplu în acest sens este actrița Jane Fonda.

Celebra actriță Jane Fonda a fost arestată pentru a patra oară în decurs de o lună, după ce a participat la un nou protest, care a sancționat lipsa de implicare a politicienilor americani în privința pericolelor generate de schimbările climatice.

Jane Fonda, ridicată dintr-o clădire în care protestele sunt interzise

În vârstă de 81, de ani, Jane Fonda nu se teme de închisoare.

„De această dată, probabil că voi petrece noaptea în închisoare, dar sunt OK cu asta (…) O noapte, o nimica toată”, a declarat actriţa în faţa jurnaliştilor prezenţi la faţa locului în momentul în care artista a fost arestată şi încătuşată de poliţiştii locali, potrivit Agerpres.

Fonda a fost prezentă la protestul de la Washington alături de 30 de activiști, printre care s-au numărat și actrițele Rosanna Arquette și Catherine Keener. Protestatarii s-au așezat pe jos, într-o clădire administrativă a Congresului american unde au scandat mesaje ecologiste.

Inspirată de Greta Thunberg

Jane Fonda a declarat că a fost inspirată de către Greta Thunberg.

„Am fost inspirată de Greta Thunberg şi de tinerii elevi grevişti din lumea întreagă (…) ne confruntăm cu o criză care ar putea decide dacă generaţiile următoare, copiii şi nepoţii noştri, vor avea un viitor”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top