Now Reading
Cele mai tari trucuri pentru Youtube, pe care trebuie să le știi

Cele mai tari trucuri pentru Youtube, pe care trebuie să le știi

Cu siguranță toți reprezentanții noii generații folosesc Youtube, site-ul web de găzduire video deținut de Google, pentru a asculta muzică, a viziona videoclipuri și vloguri sau pentru a-și dezvolta creativitatea ori anumite aptitudini.

Totuși, nu mulți utilizatori știu că Youtube ascunde câteva „secrete” care, odată descoperite, vor face activitatea pe site mai ușoară, mai interactivă și mai distractivă. Așa că noi am făcut un research, am testat și am creat o listă cu câteva dintre cele mai interesante trucuri marca Youtube.

Activare diverse funcții folosind tastatura

Ți s-a întâmplat măcar o dată în viață, cel mai probabil, să apeși din greșeală pe una sau mai multe taste deodată și să observi că acestea reprezintă o comandă rapidă de la tastatură. De exemplu, în cazul videoclipurilor de pe Youtube, apăsarea, în timpul vizionării, pe una dintre cifrele de la 1 la 9 derulează de la 10 % la 90 % din videoclip. În plus, tasta „j” permite derularea cu 10 secunde înapoi, iar tasta „l”, cu 10 secunde înainte. Săgeata stângă derulează cu 5 secunde înapoi, iar săgeata dreaptă, cu 5 secunde înainte.

De fapt, mai multe astfel de comenzi rapide găsești aici.

Funcție memento pentru ora de culcare

Dacă faci parte din acea categorie de oameni care petrec nopți întregi uitându-se la diverse filmulețe și vrei să schimbi acest lucru, află că Youtube a implementat, mai nou, începând cu 20 mai, o funcționalitate care permite setarea orei de culcare. De fapt, prin intermediul acesteia, poți seta un memento atât pentru ora de închidere a sesiunii, cât și pentru ora de pornire, cu posibilitatea amânării pentru câteva minute sau a îndepărtării definitive a notificărilor, asemenea alarmelor obișnuite.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege pentru alertarea în timpul vizionării unui videoclip sau la sfârșitul acestuia.

Distribuirea unui videoclip începând cu un anumit punct

Dacă vrei să trimiți unui prieten doar un anumit fragment dintr-un videoclip, poți face acest lucru dacă dai click pe butonul „Trimite”, bifezi căsuța „Începe la” și inserezi timpul din care vrei ca prietenul tău să vadă clipul. Tot ce mai rămâne de făcut este să alegi una dintre metodele de distribuire a conținutului selectat și să împărtășești conținutul cu destinatarul lui.

Crearea unui GIF dintr-un videoclip

Da, ai auzit bine, poți crea un GIF dintr-un videoclip, iar metoda este foarte simplă. Trebuie doar să inserezi cuvântul „GIF” în URL-ul videoclipului pe care vrei să îl editezi, înainte de „youtube” și vei fi redirecționat automat către pagina www.gifs.com unde îți poți testa creativitatea.

Căutarea videoclipurilor din bara de search a browserului

O modalitate foarte rapidă de a căuta videoclipuri fără să deschizi Youtube presupune să câțiva pași foarte ușor de urmat. Trebuie să accesezi Google Chrome și să tastezi în bara de căutare „youtube.com”, iar apoi să apeși tasta TAB. Vei observa că se activează modul de căutare al platformei, iar dacă inserezi ceea ce dorești să cauți, vei fi redirecționat către pagina cu rezultate ca și cum ai fi folosit direct Youtube.

Acces nerestricționat la videoclipuri restricționate

Politica Youtube impune obligativitatea logării în contul personal pentru a putea vedea videoclipuri restricționate. Ei bine, pentru a eluda această condiție, există un mic șiretlic. Astfel, ca să poți viziona videoclipuri „interzise” trebuie să tastezi „nsfw” în link-ul respectivului video, înainte de „youtube”.

Scris subliniat, tăiat sau îngroșat în comentarii

Dacă vrei să dai o notă personală comentariilor tale sau pur și simplu vrei să accentuezi anumite sintagme, te poți folosi de câteva semne de pe tastatură. De exemplu, pentru ca textul să fie îngroșat, trebuie să integrezi cuvântul între 2 steluțe (de exemplu: *text*). Pentru text tăiat, este nevoie să tastezi cuvântul între 2 cratime (de exemplu: -text-), iar pentru text subliniat, între 2 linii „jos” – underscore (de exemplu: _text_).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top