Now Reading
Cele mai spectaculoase 10 frizuri ale lui Dennis Rodman [GALERIE FOTO]

Cele mai spectaculoase 10 frizuri ale lui Dennis Rodman [GALERIE FOTO]

Dennis Rodman este un adevărat showman, atât pe terenul de baschet, cât și în afara sa. Despre Rodman se poate vorbi din mai multe perspective. Și-a pus amprenta în sport, viața mondenă și cinematografie. A jonglat printre toate cu un look ieșit din comun: cercei agățați pe toată fața și frizuri care mai de care mai nebune. 

Frizurile lui Dennis Rodman sunt memorabile. La capitolul imagine, înfățișare, Dennis Rodman este corespondentul lui Djibril Cisse, un alt sportiv căruia i-au plăcut frizurile ieșite din comun.

Wesley Snipes, celebrul actor de filme de acțiune l-a inspirat pe Dennis Rodman să adopte un stil rebel. Look-ul a continuat la pachet cu o atitudine pe măsură: petreceri, bătăi și aventuri cu vedete. Printre femeile care au trecut prin patul lui Rodman se numără Madonna, Carmen Electra și Vivica Fox.

Frizurile lui Dennis Rodman [GALERIE FOTO]

Dennis Rodman, polivalent

Dennis Rodman, acum în vârstă de 58 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători de baschet din generația lui Michael Jordan. De-a lungul carierei, a evoluat la Detroit Pistons, San Antonio Spurs, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks. De asemenea, este considerat drept unul dintre cei mai buni „rebounders” din istorie.

Născut să fie entertainer, Dennis Rodman a avut câteva apariții și în wrestling, în TNA, în seriale și în filme. A jucat chiar alături de Jean Claude Van Damme, în „Double Team” (1997).

Dennis Rodman, în prezent / Foto: Michael Tullberg, Getty Images
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top