Now Reading
Cele mai așteptate 3 meciuri de box în 2020

Cele mai așteptate 3 meciuri de box în 2020

Pandemia de coronavirus a lovit puternic toate sporturile. Astfel, în această perioadă a crescut puternic dorința fanilor de a urmări competițiile de fotbal, box, Formula 1, baschet, handbal și așa mai departe. 

În box de exemplu, se anunță 3 super-confruntări. După amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia și a Campionatului European de Fotbal, cel mai popular sport de contact din lume ar putea aduce sub ochii fanilor 3 mari rivalități în 2020.

Anthony Joshua vs Tyson Fury. Foto: DAZN
Anthony Joshua vs Tyson Fury. Foto: DAZN

Anthony Joshua vs Tyson Fury

Ambii l-au învins pe Vladimir Klitschko. Anthony Joshua a redevenit campion, după ce și-a recuperat cele 4 centuri de la Andy Ruiz. Al doilea este neînvins și mai în formă ca niciodată, după ce l-a demolat pe Deontay Wilder, un alt greu care era luat în calcul pentru o eventuală confruntare cu Joshua.

Anthony Joshua insistă ca meciul să aibă loc cât mai rapid, în timp ce Tyson Fury va trebui să amâne cea de-a treia confruntare cu Wilder.

  • 22 de victorii (21 prin KO) și o înfrângere este palmaresul lui Anthony Joshua, în vârstă de 30 de ani.
  • 31 de victorii (31 prin KO) și un egal este palmaresul lui Tyson Fury, în vârstă de 31 de ani.

Mike Tyson vs Evander Holyfield III

Când nimeni nu-și mai imagina că vor reveni în ring, iată surpriza! Mike Tyson are 53 de ani, Evander Holyfield are 57 de ani. Primul s-a retras în 2005, al doilea în 2011. Rivalitatea celor doi este celebră. S-au bătut de două ori, iar ambele confruntări au fost câștigate de către Holyfield. În 1996 l-a făcut KO pe Tyson în runda a 11-a, iar un an mai târziu, a câștigat prin descalificarea lui Tyson, care și-a mușcat de ureche adversarul.

Lupta dintre cele două legende ale boxului pare a fi scoasă din „Grudge Match”, cu bătrânii Sylvester Stallone și Robert De Niro în rolurile principale. Meciul va fi unul demonstrativ, în scop caritabil. Până atunci, „Iron Mike” are de luptat cu Shannon Briggs, un boxer care s-a retras de scurtă vreme.

  • 50 de victorii (44 prin KO) și 6 înfrângeri este palmaresul lui Mike Tyson
  • 44 de victorii (29 prin KO), 10 înfrângeri și două remize este palmaresul lui Evander Holyfield.

Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

În ultimul deceniu, boxul profesionist a cunoscut o mare schimbare. Concurența, rivalitatățile de la categoria grea aproape că au dispărut și au început să apară meciurile „la cererea publicului”. Una dintre ele este lupta dintre Floyd Mayweaher și Conor McGregor. Era evident că irlandezul va pierde, însă spectacolul s-a meritat, pentru bani.

Și cei mai puternici oameni din lume, Eddie Hall (32 de ani) și Hafthor Bjornsson (31 de ani) vor să-și regleze în ring conturile. Rivalitatea dintre cei doi în concursurile de forță este celebră, iar potențialul de audiență nu este deloc de neglijat, în eventualitatea unui meci de box. Niciunul nu s-a bătut vreodată în ring, dar au auzit că ies mulți bani dacă o vor face.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top