Now Reading
Cel mai mare puzzle din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Câte piese are și în cât timp poate fi rezolvat [GALERIE FOTO]

Cel mai mare puzzle din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Câte piese are și în cât timp poate fi rezolvat [GALERIE FOTO]

Pandemia de coronavirus este momentul perfect pentru fanii puzzle-urilor. Nimeni nu poate spune cât vor mai dura măsurile de restricție, însă ce-i drept, pentru a rezolva puzzle-ul Disney, vei avea nevoie de mult timp la dispoziție. 

Cel mai mare puzzle din lume conține nu mai puțin de 40.320 de piese. Este format din 10 imagini din universul Disney, scene reprezentative din 1937 până în 1994. Albă ca Zăpada, Cei 7 pitici, Bambi, Cenușăresa, Cartea Junglei, Bambi, Frumoasa și Bestia, Regele Leu, Mica Sirenă, Pinocchio, Mickey Mouse sunt poveștile incluse în puzzle-ul care poate fi cumpărat cu 999 de dolari.

600 de ore pentru rezolvarea celui mai mare puzzle din lume

Puzzle-ul a fost omologat de Cartea Recordurilor (n.r. – Guiness World Records). Este cel mai mare puzzle scos la vânzare din lume atât după numărul de piese, cât și după dimensiunea totală. Mai precis, are 6,79 metri lățime, 1,88 metri lungime și cântărește aproape 20 de kilograme (19,95 kg).

Potrivit Ravensburger, creatorul puzzle-ului, timpul necesar pentru a-l rezolva este de aproximativ 600 de ore. Așadar, dacă te vei dedica în fiecare zi câte 8 ore, vei reuși să-l termini în 75 de zile.

Cel mai mare puzzle din lume [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top