Now Reading
Cel mai controversat James Bond propune o femeie în rolul Agentului 007. Despre ce actriță este vorba [GALERIE FOTO]

Cel mai controversat James Bond propune o femeie în rolul Agentului 007. Despre ce actriță este vorba [GALERIE FOTO]

George Lazenby este cel de-al doilea actor care a intrat în pielea Agentului 007. Acesta vine cu o idee ieșită din comun: noul James Bond să fie o femeie. 

Daniel Craig va fi pentru ultima oară James Bond, în „No Time To Die”. În acest moment, se discută deja despre cine ar putea să-i ia locul. Printre numele vehiculate se numără Tom Hardy, Idris Elba și Cillian Murphy. George Lazenby, „fost 007″ propune ca noul Bond să fie o femeie. Mai exact, Margot Robbie.

Margot Robbie, propunerea lui George Lazenby

George Lazenby crede că Agentul 007 ar putea fi reinventat: „Aș vedea mai degrabă o femeie, ar fi o idee bună. În loc de James Bond, să fie Jane Bond. De ce nu?!”, a declarat actorul pentru The Sun.

„Este o actriță din Australia, pe care am văzut-o chiar azi la TV. Ar fi bună. Are tupeu. Poate trece peste orice, este foarte sigură pe ea”, a mai adăugat Lazenby.

De asemenea, în afară de Margot Robbie, Lazenby îi mai propune producătoarei Barbara Broccoli o variantă: o luptătoare din artele marțiale mixte în rolul „noului Bond”.

„Există și luptătoare în UFC. Sunt capabile. Nu mi-ar plăcea să întâlnesc una pe un drum întunecat”, a declarat Lazenby.

Margot Robbie, noua senzație de la Hollywood

În vârstă de 29 de ani, Margot Robbie este populară la Hollywood. „Z for Zachariah”, „Focus”, „The Wolf of Wall Street”, „Suicide Squad” și „Bombshell” se numără printre filmele din CV-ul actriței originare din Australia.

George Lazenby, cel mai controversat James Bond

George Lazenby este considerat de către critici drept cel mai neagreabil James Bond. A apărut doar într-un film al seriei, în 1969. Nu s-a înțeles cu regizorul Peter Hunt. Actorul ar fi fost o persoană cu un caracter destul de dificil.

Personaj controversat, Lazenby și-ar fi trăit rolul lui James Bond și în viața reală. Se spune că acesta ar fi avut relații cu peste 1.000 de femei, iar în perioada sa de vârf, satisfăcea până la 5 reprezentante ale sexului frumos pe zi.

George Lazenby a primit rolul lui James Bond fără a avea un CV convingător. Filmul din 1969 a fost debutul său cinematografic. Debutul lui Lazenby în James Bond i-a prins bine. În anii ’90 a devenit un star al seriei de filme erotice „Emannuelle”.

Margot Robbie [GALERIE FOTO]

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top