Now Reading
Cel mai charismatic concurent de la Masterchef a murit. Momentul cu care Ramon Chicireanu a cucerit inimile spectatorilor [VIDEO]

Cel mai charismatic concurent de la Masterchef a murit. Momentul cu care Ramon Chicireanu a cucerit inimile spectatorilor [VIDEO]

Ramon Chicireanu

Ramon Chicireanu, fost concurent la Masterchef a pierdut lupta cu boala. Cel mai charismatic concurent din show-ul culinar de pe PRO TV a for răpus după o grea suferință. Acesta suferea de cancer limfatic. 

În ultima vreme, internauții au pus mână de la mână pentru a-l ajuta pe Ramon, însă eforturile au fost în zadar. Ramon Chicireanu a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, reacții după decesul lui Ramon Chicireanu

Printre cei care au reacționat în urma nefericitului eveniment s-au numărat și chef Florin Dumitrescu, respectiv chef Cătălin Scărlătescu.

„Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleanțe familiei. Țineți aproape de cei dragi și dacă vreți să continuați să donați familiei, vă rog să o faceți!”, a notat Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a notat la rândul său chef Cătălin Scărlătescu.

Ramon Chicireanu, moment plin de umor la Masterchef [VIDEO]

Charismaticul concurent a rămas întipărit în mintea fanilor show-ului culinar și nu numai… Acesta a avut un mod inedit de a-și prezenta preparatul. A stârnit hohote de râs în rundul juraților, pe care i-a convins să-i ofere o a doua șansă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top