Now Reading
Cel mai bun film din ultimii 10 ani, în opinia lui Quentin Tarantino

Cel mai bun film din ultimii 10 ani, în opinia lui Quentin Tarantino

Quentin Tarantino a desemnat cel mai bun film din ultimul deceniu. În opinia cunoscutului regizor, „The Social Network” (2010) le întrece pe toate. 

„’The Social Network’. Este numărul 1, cel mai bun dintre toate. Strivește orice competiție”, a declarat Quentin Tarantino într-un interviu acordat recent.

Dacă filmul despre povestea Facebook este lider detașat în preferințele lui Quentin Tarantino, „Dunkirk” (2017) și „Toy Story 3″ (2010) completează podiumul.

3 premii Oscar pentru „The Social Network”

„The Social Network” a câștigat 3 premii Oscar: Best Adapted Screenplay, Best Original Score și Best Film Editing.

De asemenea, filmul regizat de către David Fincher a fost desemnat ‘Cel mai bun film’ de National Board of Review, National Society of Film Critics, New York Film Critics Circle și Los Angeles Film Critics Association, în anul 2010. Este cel de-al treilea film din istorie după „Schindler’s List” (1993) și „L.A. Confidential” (1997) care obține cele 4 trofee.

Aaron Sorkin, scenaristul filmului, a declarat în urmă cu doi ani că există potențial pentru ca lungmetrajul să beneficieze de partea a doua. „Știu mai multe despre Facebook în 2005 decât în 2018. Mai e loc de o continuare”, a declarat Aaron Sorkin.

  • Quentin Tarantino (57 de ani) a câștigat două premii Oscar: În 1995, pentru „Pulp Fiction” – cel mai bun scenariu orgiinal și în 2013, pentru „Django Unchained” – cel mai bun scenariu original.
Quentin Tarantino și piciorul Salmei Hayek, în anii ’90
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top