Now Reading
Cel mai bogat vlogger din lume are doar 9 ani. Câți bani a câștigat și cum reușește să atragă youtuberul succesul amețitor (VIDEO)

Cel mai bogat vlogger din lume are doar 9 ani. Câți bani a câștigat și cum reușește să atragă youtuberul succesul amețitor (VIDEO)

Ryan Kaji este cel mai bogat vlogger de pe Youtube. Puștiul în vârstă de 9 ani a încasat în intervalul iunie 2019 – iunie 2020 nu mai puțin de 29,5 milioane de dolari, arată un raport al revistei Forbes pentru anul trecut.

Videoclipurile micului antreprenor au fost vizionate de 12,2 miliarde de ori. Canalul lui Ryan Kaji are 42 de milioane de abonați, dublu față de 2019. Puștiul din Texas se filmează în timp ce se joacă alături de părinți sau prieteni, în timp ce desface cutii de jucării, când realizează experimente de tip DIY (Do It Yourself), când testează jocuri video și-i învață pe tinerii urmăritori cum să execute diverse activități educative și urile, precum spălatul pe dinți.

 

Tânărul vlogger, cel mai bogat din lume pentru cel de-al 3-lea an consecutiv

 

Copilul este obișnuit cu succesul răsunător. Este cel de-al treilea an consecutiv în care se află lider, în fața unor nume precum Jimmy Donaldson (Mr. Beast), David Dobrik, Jeffree Star, Anastasia Radzinskaya, în vârstă de doar 6 ani.

Pe locul al doilea în topul încasărilor este Jimmy Donaldson (22 de ani), cu 50 de milioane de urmăritori și 29 de mioane de dolari încasări și 3 miliarde de vizualizări. Pe locul 3 este Dude Perfect, un grup format din 5 fraţi (Coby Cotton, Cory Cotton, Garret Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney) care distribuie videoclipuri cu ei în timp ce desfășoară activităţi de entertainment. Ei au câştigat aproape 23 de milioane de dolari cu 2,77 miliarde de vizualizări.

Radzinskaya a câştigat 18,5 milioane de dolari anul trecut, Dobrik a avut 15,5 milioane de dolari şi Star – care a pierdut câteva contracte, a încasat frumoasa sumă 15 milioane de dolari.

 

Ryan Kaji, cel mai bogat vlogger din lume (VIDEO)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top