Now Reading
TOP 5 cei mai bogați români în 2020. Ion Țiriac este abia pe locul 3

TOP 5 cei mai bogați români în 2020. Ion Țiriac este abia pe locul 3

Ion Țiriac (81 de ani) nu mai conduce topul celor mai bogați români, pentru al treilea an la rând, asta după 4 ani consecutivi în care a dominat clasamentul.

Cel mai recent clasament al celor mai bogați români, publicat de Forbes în data de 3 decembrie 2020, îl plasează pe Ion Țiriac pe locul 3, cu o avere de aproximativ 1,23 miliarde de euro. Fostul tenismen, cu afaceri în imobiliare și domeniul bancar rămâne însă cel mai bogat sportiv de pe glob, în fața unor nume legendare precum Michael Jordan și David Beckham.

 

Daniel Dineș, cel mai bogat român în 2020

 

Cel mai bogat român în 2020 este Daniel Dineș, potrivit publicației citate, cu o avere estimată la 1,58 de miliarde de euro. Românul stabilit în SUA ocupă această poziție pentru cel de-al doilea an la rând. Acesta deține un business în domeniul IT, împreună cu Marius Tîrcă, din anul 2005, compania UiPath.

Pe locul secund în topul celor mai bogați români sunt Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, cu o avere estimată la 1,54 miliarde de euro.

Locul 4 este ocupat de Anastasia Soare, antreprenor în zona de beauty, stabilit în SUA, cu o avere estimată la 472 de milioane de euro, iar pe locul 5 este Zoltan Teszari, patronul RCS & RDS, cu 390 de milioane de euro.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top