Now Reading
Ce va face Alina Gologan cu banii câștigați la Masterchef [GALERIE FOTO]

Ce va face Alina Gologan cu banii câștigați la Masterchef [GALERIE FOTO]

Alina Gologan (Masterchef) /Foto: ProTV.ro

Alina Gologan este noul Masterchef al României, după ce a câștigat marele premiu al show-ului difuzat la Pro TV.

Ultimul episod al sezonului 8 al Masterchef a fost plin de emoții, suspans și adrenalină, atât pentru concurenți, cât și pentru jurați, care au trebuit să ia o decizie foarte grea.  Alina, Cezar și Ionuț au avut de pregătit 4 feluri de mâncare, iar preparatele concurentei comparate cu Scarlett Johansson au reușit să convingă. Astfel, în urma deciziei juriului, a obținut titlul de Masterchef și un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Ce va face Alina Gologan cu premiul de la „Masterchef”

Alina Gologan vrea ca cel o parte a banilor câștigați la „Masterchef” să-i reinvestească.

„Toată lumea mă întreabă chestia asta. Cred că mi-ar plăcea să deschid o afacere proprie. Nu știu încă exact. Nu m-am hotărât încă. Am primit și niște oferte, cochetez cu chestia asta. Cu siguranță, o să investesc banii în ceva… Nu m-am gândit să-i sparg pe genți, pe vacanțe… Eu trăiesc destul de bine, banii aceștia sunt un bonus pentru mine și vreau să fac ceva din ei, nu vreau să-i irosesc”, a declarat sexy mastercheful pentru Masterchef.protv.ro.

Cine este Alina Gologan

În vârstă de 29 de ani, Alina Gologan este vlogger de lifestyle din Timișoara. Este foarte populară în social media, iar cei aproape 80.000 de urmăritori de pe Instagram și cei peste 100.000 de pe Youtube o confirmă. Pentru ea gătitul este doar o pasiune, la fel ca fitnessul și domeniul fashion.

„Abia în ultimele etape am realizat că trebuie să am mintea mai ascuţită decât cuţitele şi să mă concentrez, pentru că pot face o surpriză frumoasă. Sunt o gurmandă care a îndrăznit la mai mult şi mi-a ieşit pentru că am pus pasiune şi multă muncă în această reţetă a succesului”, a declarat Alina Gologan.

Ea se descrie drept „amuzantă, jovială, de încredere, loială”, iar experiența de la Masterchef i-a oferit mult mai multă încredere în propria persoană.

„Cred că am învățat că aș putea să am mai multă încredere în mine. Eu am venit în competiție cu zero încredere în mine: la început, eram foarte timorată, îmi făceam griji că nu mă descurc și, după aceea, pe măsură ce livram farfurii din ce în ce mai bune, am căpătat din ce în ce mai multă încredere în mine. Și cred că asta este cea mai bună lecție: să mă gândesc că, atunci când zic că nu pot, de fapt, pot de trei ori mai mult”, a dezvăluit timișoreanca pentru sursa citată.

Alina Gologan [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top