Now Reading
Ce se întâmplă cu Pornhub, în contextul coronavirus. România este topul fanilor cu dorințe bizare [GALERIE FOTO]

Ce se întâmplă cu Pornhub, în contextul coronavirus. România este topul fanilor cu dorințe bizare [GALERIE FOTO]

Angela White, actriță porno

Pornhub a fost „coronavirusat”. Într-o zi obișnuită, peste 120 de milioane de oameni la nivel global accesează zilnic site-ul pentru adulți, însă în contextul pandemiei, cifrele au explodat. 

Pe internet circulă diferite glume, cu privire la faptul că izolarea ar putea determina un număr uriaș de nașteri. Rămâne de văzut dacă aceste scenarii se vor adeveri. Până atunci, cert este că omenirea rupe Pornhubul în contextul „coronavirus”, iar România se aliniază „trendului” global, care naște curiozități bizare.

Traficul de pe cel mai popular site cu filme pentru adulți a crescut semnificativ în ultimele săptămâni. Astfel, potrvit Forbes, „coronavirus” a devenit unul dintre cele mai căutate cuvinte-cheie de pe Pornhub.

Românii, izolați în conținut explicit

Trendul ascendent a început în data de 25 ianuarie, iar în ultimele 30 de zile s-au înregistrat aproape 7 milioane de căutări după „corona”, „coronavirus” și „covid”. Apogeul a fost atins în ziua de 5 martie, când căutările după cuvintele-cheie menționate au ajuns la 1,5 milioane.

România se află în topul țărilor care accesează Pornhub. Astfel, în contextul pandemiei, traficul a crescut în medie cu aproape 8% față de o zi normală. În Italia, Belgia și Olanda a cunoscut site-ul cele mai puternice creșteri.

Date relevante pe Pornhub, în contextul „coronavirus”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top