Now Reading
Ce presupune și cât costă o vacanță pe Insula Sexului în timpul pandemiei de COVID-19 [GALERIE FOTO]

Ce presupune și cât costă o vacanță pe Insula Sexului în timpul pandemiei de COVID-19 [GALERIE FOTO]

Nici măcar coronavirusul nu oprește petrecerea pe Insula Sexului. Evenimentul va avea loc în Las Vegas, în perioada 21-24 august 2020 și cu siguranță nu va fi cu „distanțare fizică”.

O vacanță pe Insula Sexului presupune 50 de locuri pentru amatorii de senzații tari, în compania a 100 de escorte. Pentru 3 nopți de cazare, participanții trebuie să scoată din buzunar 4.500 de dolari.

Oaspeții vor fi preluați din Aeroportul Internațional Las Vegas cu elicopterul privat și vor fi transportați către destinația secretă din Nevada. Se anunță o petrecere cu multe femei, alcool și marijuana, precizează organizatorii pe site-ul oficial.

Trai de rege pe Insula Sexului

O vacanță pe Insula Sexului presupune: sex nelimitat cu două fete pe zi – schimbul partenerelor cu alți invitați fiind permis, activități diverse – ATV, călărie, concert cu holograme, tururi la Cazinoul Las Vegas, toate mesele incluse, cazare de lux, teste HIV și prezervative nelimitate.

Fetele de pe Insulă sunt dezinhibate, pregătite să-ți satisfacă orice curiozitate sau poftă, iar în majoritatea timpului vor sta topless sau complet dezbrăcate.

„Misiunea fetelor este să te facă să te simți bine, ca un rege. Dacă ai anumite fantezii, spune-le fetelor și le vor transforma în realitate. Bucură-te de împrejurimile care-ți taie răsuflarea alături de fete, pe cea mai tare și singura Insulă a Sexului”, este mesajul organizatorilor pentru bărbații care vor să petreacă momente de neuitat.

Insula Sexului [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top