Now Reading
Ce parte fizică a femeilor este considerată de bărbați drept cea mai atrăgătoare

Ce parte fizică a femeilor este considerată de bărbați drept cea mai atrăgătoare

Înaltă, cu picioare lungi. Minionă, cu fundul bombat. Creață, cu chip angelic și slim fit. Sunt doar câteva dintre exemplarele despre care ai spune că sunt foarte reușite. Dar te-ai gândit vreodată să faci o ierarhie a zonelor fizice care te atrag cel mai mult la femei? Grea provocare.

Preferințele în ceea ce privește zonele fizice cele mai sexy la o femeie diferă în funcție de multe aspecte. Printre acestea, vârsta, regiunea de pe glob și cultura. O farmacie online din SUA a realizat un studiu în rândul bărbaților de 18-65 de ani, pentru a determina ce ne atrage cel mai tare la femei, din punct de vedere fizic.

Fața, locul 1 în topul preferințelor

Cei mai mulți bărbați au răspuns că fața este cea mai importantă, urmată pe locul 2, de fesieri.

46% – fața

18% – fundul

11% – părul

9% – picioarele

8% – sânii

4% – talia/zona mediană

4% – altă zonă a corpului

1% – ochii

Fața a câștigat pe toate categoriile de vârstă, iar fundul a înregistrat cel mai mare procent în segmentul de vârstă 25-34 de ani. Potrivit studiului, odată cu înaintarea în vârstă, atenția către chipul partenerei crește din ce în ce mai mult.

La nivelul SUA, fața a câștigat detașat, în toate statele aprope, cu mici excepții, unde fundul și podoapa capilară au ieșit fruntașe.

Deci, ierarhia ta cum arată?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top