Now Reading
Ce părere are Robert Kiyosaki despre criptomonede, în special Bitcoin. Avertismentul autorului bestellerului „Tată bogat, tată sărac”

Ce părere are Robert Kiyosaki despre criptomonede, în special Bitcoin. Avertismentul autorului bestellerului „Tată bogat, tată sărac”

Robert Kiyosaki (74 de ani), autorul bestsellerului de educație financiară „Tată bogat, tată sărac”, anticipează o criză economică globală fără precedent, în urma COVID-19. Cum orice criză reprezintă o oportunitate pentru investitori, americanul oferă câteva ponturi pentru cei care vor să înregistreze câștiguri pe termen lung.

 

Părerea lui Robert Kiyosaki despre Bitcoin

 

Bitcoin reprezintă o variantă investițională bună pe termen mediu și lung, în opinia lui Robert Kiyosaki. De-a lungul timpului, omul de afaceri a afișat un optimism moderat cu privire la piața crypto. După ce Bitcoin a înregistrat în primăvară o creștere record, trecând de pragul de 60.000 de dolari, Kiyosaki a anticipat reculul. Astfel, în câteva săptămâni, un Bitocin a ajuns la 30.000 de dolari, valoare aproximativă anticipată de celebrul autor.

Bitcoin se menține în iulie 2021 în jurul valorii de 30.000 de dolari, iar Kiyosaki crede că întreaga lume se află în pragul unui nou „crash” economic. În acest context, aurul, argintul și Bitcoin vor fi colace de salvare pentru haosul care va urma.

„Cel mai bun moment pentru a vă pregăti de o criză este înainte de criză. Cea mai mare criză economică din istoria lumii urmează să vină. Vestea bună este că cel mai bun moment pentru a vă îmbogăți este în timpul unei crize.

Vestea proastă este că următoarea prăbușire economică va fi una de lungă durată. Cumpărați cât mai mai mult aur, argint și Bitcoin. Aveți grijă!”, a notat Kiyosaki pe contul oficial de Twitter, la inceputul lunii iulie.

 

Robert Kiyosaki anticipează o creștere uriașă a Bitcoin

 

În decembrie 2020, Kiyosaki a anticipat faptul că Bitcoin va trece de 50.000 de dolari în 2021. La acea vreme, valoarea unei monede Bitcoin era de aproximativ 26.000 de dolari.

La un moment dat, Bitcoin va atinge valoarea de 1,2 milioane de dolari, crede autorul „Tată bogat, tată sărac”.

În timpul lockdown-ului impus în contextul COVID, Kiyosaki a cumpărat Bitcoin la 9.000 de dolari și totuși, crede că mereu e loc de mai bine. La începuturile sale, moneda virtuală avea un preț de câțiva cenți.

„Am cumpărat Bitcoin la 9.000 de dolari și am crezut că sunt jecmănit. Dar motivul pentru care l-am cumpărat la 9.000 de dolari a fost pentru că pandemia a închis economia mondială. Mi-aș dori să-l cumpăr cu 10 cenți, așa cum au făcut mulți oameni”, a mai transmis Kiyosaki.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top