Now Reading
„Greu de pensionat”: Mike Tyson și Evander Holyfield, gata să se bată pentru a treia oară

„Greu de pensionat”: Mike Tyson și Evander Holyfield, gata să se bată pentru a treia oară

Mike Tyson vs Evander Holyfield este una dintre cele mai mari rivalități din box. Cei doi luptători retrași din activitate sunt gata să se bată pentru a treia oară, la „bătrânețe”.

Adrenalină la „50+”: Mike Tyson și Evander Holyfield s-au retras de ani buni din activitate, însă gândul le stă tot la sportul care le-a adus bani și faimă. Primul are 53 de ani, iar al doilea, 57. Vârsta nu reprezintă o problemă pentru cei doi boxeri americani, care sunt gata pentru o confruntare istorică.

Ambii boxeri au publicat în online imagini din sală, de la antrenamente. În acest context, în perioada pandemiei de coronavirus, speculațiile cu privire la o posibilă luptă au început să se întețească. „The Real Deal” Holyfield a confirmat faptul că staff-ul său se află în discuții cu cel al lui „Iron Mike”.

Evander Holyfield vs Mike Tyson

Evander Holyfield: „Lucrurile se îndreaptă în direcția bună”

Confruntarea celor doi titani ai boxului ar urma să fie una demonstrativă, în scop caritabil. Ambii boxeri au declarat în ultima vreme că sunt dispuși să se implice în astfel de activități.

„Oamenii lui au discutat cu oamenii mei. Încă nu am ajuns la o înțelegere solidă, dar lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Dacă se va întâmpla, atunci nu va fi nicio problemă. Eu le-am mai spus oamenilor că aș vrea să revin pentru niște meciuri demonstrative, să ajut copiii prin intermediul fundației mele. Vreau să revin și să le demonstrez tinerilor că, dacă ai grijă de corpul tău de mic, dacă nu ai obieceiuri proaste nu te va dezamăgi mai târziu”, a declarat Evander Holyfield.

Evander Holyfield vs Mike Tyson, 2-0

Evander Holyfield s-a retras din activitate în urmă cu 9 ani. Și-a încheiat cariera cu 44 de victorii, 10 înfrângeri și două egaluri. De partea cealaltă, Mike Tyson s-a retras în 2005, cu un palmares de 50 de victorii și 6 înfrângeri. Două eșecuri le-a suferit chiar în fața rivalului său, Evander Holyfield.

În prima confruntare, din 1996, Holyfield a luat titlul WBA de la Tyson, după ce i-a aplicat un KO în runda a 11-a. În cel de-al doilea meci, din 1997, a reușit să-și păstreze titlul, după ce „Iron Mike” a fost descalificat, în runda a 3-a. La nervi, Tyson l-a mușcat de ureche pe Holyfield. Tyson nu a scăpat doar cu un avertisment, așa cum probabil își dorea, pentru că hemoragia provocată adversarului l-a determinat pe arbitru să oprească meciul.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top