Now Reading
Ce înseamnă PANDEMIE de coronavirus și când ar putea să apară un vaccin. Explicația lui Raed Arafat

Ce înseamnă PANDEMIE de coronavirus și când ar putea să apară un vaccin. Explicația lui Raed Arafat

Raed Arafat

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis miercuri, că situaţia generată de noul coronavirus este pandemie. Ce înseamnă de fapt acest lucru, a explicat doctorul Raed Arafat.

Liderii politici din România stau la cutie, ascunși, fără poziții oficiale solide. În schimb, Raed Arafat este omul trimis în față, care vine cu noi precizări.

Ce înseamnă pandemie de coronavirus (COVID – 19)

„Se recunoaște peste tot că există această problemă peste tot în lume și că trebuie luate măsuri în toată lumea pentru măsuri comune”, a explicat Raed Arafat la TVR șeful DSU.

Prin intermediul mass-media, s-a creat o panică uriașă cu privire la epidemia și mai apoi, pandemia de coronavirus. Acest lucru s-a mai întâmplat de-a lungul istoriei spune Raed Arafat, însă nu existau rețele sociale care să accentueze teama indivizilor.

„E prima dată în epoca social media și mass-media. Avem și datele din 1918, când a fost tot un coronavirus”, a precizat Raed Arafat pentru televiziunea publică.

Când ar putea să apară un vaccin împotriva coronavirus (COVID-19)

În prezent, nu există vreun antidot-minune pentru noul coronavirus. Cert este că până la rezolvarea problemei este cale lungă, informează Raed Arafat.

„Este posibil ca virusul să devină mai agresiv (…) Pentru un vaccin, va trebui să așteptăm cel puțin un an, un an și jumătate. Nimeni nu poate spune că în 3 luni va exista un vaccin. Va dura până când va fi testat și produs pentru un suficient număr de oameni”, a declarat Raed Arafat pentru sursa citată.

View Comments (24)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top