Now Reading
Ce fel de ochelari poartă Jurgen Klopp și cât costă

Ce fel de ochelari poartă Jurgen Klopp și cât costă

Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a cucerit rapid inimile fanilor lui Liverpool. Este un tactician iscusit, un bun mobilizator și de asemenea, un trendsetter. 

Jurgen Klopp este antrenorul perfect pentru Liverpool sau cel puțin, pare. După ce a bifat succese pe bandă rulantă la Dortmund, neamțul excelează în tabăra britanicilor, unde a ajuns în 2015. Klopp excelează prin aspectele legate strict de fotbal, prin declarațiile spumoase și atitudinea degajată față de mass-media, dar și prin amprenta stilistică.

Jurgen Klopp, adept al stilului minimalist

Jurgen Klopp este greu de despărțit de ochelarii săi de vedere. De-a lungul timpului, a optat pentru ochelari de culori neutre, cât mai simpli. A schimbat câteva modele de-a lungul timpului, Oakley JUNKYARD, Persol PO3012V, iar mai apoi superbii și celebrii Ray Ban Clubmasters.

Din momentul în care a venit pe Anfield însă, Jurgen Klopp și-a făcut un nou upgrade. În prezent, antrenorul german se afișează cu o pereche de Oakley Pitchman R Carbon, care costă în jur de 250 de dolari, deci cam 1.000 de lei.

Jurgen Klopp: fotbalist mediocru, antrenor top-class

Jurgen Klopp

În vârstă de 52 de ani, Jurgen Klopp a fost un fotbalist mediocru, mărturisit chiar de antrenorul german. În toată cariera sa a jucat în Germania, la Frankfurt, Viktoria Sindlingen și Mainz. Ca antrenor, a bifat 8 ani la Mainz, 8 ani la Dortmund, iar la Liverpool are contract până în 2024.

4-3-3 este sistemul de joc preferat al lui Jurgen Klopp, care are până acum în CV performanțe precum: trofeul Ligii Campionilor, o finală de UCL, două titluri în Bundesliga și cel mai probabil, la finalul sezonului își va trece în CV și un titlu de campion al Angliei.

  • 15 de milioane de lire pe sezon este salariul ui Jurgen Klopp
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top