Now Reading
Ce este Marea Resetare de la Davos, a lui Klaus Schwab. Călin Georgescu: „E o crimă la adresa umanității” (VIDEO)

Ce este Marea Resetare de la Davos, a lui Klaus Schwab. Călin Georgescu: „E o crimă la adresa umanității” (VIDEO)

În ultimii doi ani de zile, societățile americane și europene în special s-au divizat și mai puternic, iar taberele politice s-au împărțit între globaliști și suveraniști. „Marea Resetare” este proiectul susținut de politicienii și electoratul globalist, aspru criticat de suveraniști.

De asemenea, de la declanșarea crizei COVID-19, din ce în ce mai des s-a vorbit despre „neomarxiști”, etichetă ce face referire la globaliști, tocmai pentru că ideile și acțiunile lor concrete ar avea legătură cu impunerea unei ideologii ce ar viza slăbirea statelor suverane, respectiv înăsprirea controlului cetățenilor, precum în perioada comunistă, care a avut la bază ideologia marxistă.

Într-un interviu oferit pentru Dalles, respectiv istoricul Daniel Roxin, Călin Georgescu a comentat pe marginea „Marii Resetări”, temă asociată cu numele lui Klaus Schwab, de la Davos, dar și multimiliardari celebri precum Bill Gates.

 

Călin Georgescu: „Prin ‘Marea Resetare’ se dorește anihilarea suveranității statelor și a ființei umane. Proprietatea prvivată, punctul fix care este atacat”

 

Călin Georgescu, fost membru al Clubului de la Roma, a dezvăluit ce reprezintă, de fapt, „Marea Resetare” și cum a luat naștere proiectul care deja ar juca rolul unui guvern global, într-o fază incipientă.

„Marea Resetare este de departe, nu doar o crimă a umanității, ci este cel mai mare furt din istoria omenirii, care se rezumă la sistemul care a împrumutat și care conduce tot. Ea practic se poate denumi, de fapt, ‘Resetarea Financiară’. Acesta este scopul final, care sub masca unei pandemii, de altfel inexistente, chestiune demonstrată în toate colțurile lumii, se joacă următoarea carte: anihilarea suveranității statelor, în special cu ajutorul băncilor centrale, care preiau politicile fiscale în contrapartida guvernului și care controlează tot.

În esență, activele sunt redistribuite prin privatizare și atunci se anulează puterea statului, în așa fel încât totul să ajungă la o monedă digitală în care să existe un venit global, controlat total și orice fel de venit al fiecărui om în parte să fie ultracontrolat, în așa fel încât să nu mai ai ceea ce eu pledez permanent în România și internațional, suveranitatea ființei umane, care este sacră.

Sub acest aspect, controlul este realizat de cei care au împrumutat și care, pe banii noștri, au preluat puterea. Acest lucru s-a întâmplat în special după 1971 (n.r. – președintele american Richard Nixon a abolit conversia dolarului în aur), când tiparnița a fost la îndemâna tuturor. Din acel moment a fost categoric o mișcare greșită. Ei știau că este greșită și această acoperire trebuia eliminată arătând cu degetul către noi, ceilalți, spunându-ne ‘voi ați greșit!’. Așa se întâmplă și acum: ‘din cauza voastră, că nu vă supuneți, voi fiind vinovați, trebuie să schimbăm niște lucruri’.

Punctul fix care este atacat este proprietatea privată, aici este jocul mare. De aceea toate activele din 1990 până azi, peste 2.000 de active au fost anihilate. De ce? Pentru ca România să fie total dependentă de exterior. Când ești total dependent de exterior, tu nu mai produci nimic. Evident, ești foarte vulnerabil și asta se urmărește în continuare”, a declarat Georgescu.

 

Călin Georgescu, despre „Marea Resetare”: „Oamenii se supun pentru că spun că nu scapă. Și eu le spun că nu scapă tocmai pentru că se supun”

 

Călin Georgescu îi îndeamnă pe cetățeni ca în ciuda propagandei „oficiale”, să facă tot posibilul pentru a se opune.

„Există soluții, să nu te conformezi, să nu te supui. Oamenii se supun pentru că spun că nu scapă. Și eu le spun că nu scapă tocmai pentru că se supun. În esență, cu cât nu ne vom mai conforma mai mulți, cu atât va fi mai bine. Oamenii se simt într-o poziție caldă când stau în mulțime.

Iisus Hristos a fost cel mai mare rebel din istorie. Tocmai de asta a fost anihilat. El voia să schimbe sistemul.

Acum nu se dorește schimbarea sistemului, controlat de ei. Iar cum a plecat totul de la Davos – l-am cunoscut de două ori pe Klaus Schwab, arată un singur lucru: cât de jos a putut să ajungă specia umană dacă poate să facă așa ceva. Aici nu vorbim doar despre un furt, ci despre o crimă la adresa umanității”, a mai punctat expertul în dezvoltare durabilă.

 

Călin Georgescu, despre Clubul de la Roma, Grupul de la Davos și „Marea Resetare” (VIDEO)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top