Now Reading
Ce avere are Ion Țiriac în 2021. A urcat în topul miliardarilor lumii

Ce avere are Ion Țiriac în 2021. A urcat în topul miliardarilor lumii

Ion Țiriac

Criza COVID-19 a lăsat mulți oameni fără afaceri și locuri de muncă. Pe alții, i-a propulsat într-un ritm accelerat. Marii miliardari ai lumii, precum Jeff Bezos, de la Amazon, Elon Musk, de la Tesla și Mark Zuckerberg sunt cele mai bune exemple ale profitabilității în aceste vremuri. Dar printre miliardarii a căror avere a crescut în perioada COVID se numără și românul Ion Țiriac (81 de ani).

În 2020, averea lui Ion Țiriac era estimată la 1,2 miliarde de euro. În 2021, averea fostului tensimen a crescut cu 300 de milioane de euro, până la 1,5 miliarde de euro. Astfel, Țiriac a urcat pe locul 2.238 în topul celor mai bogați oameni din lume, potrivit Profit.ro. Anul precedent, omul de afaceri român era pe poziția 2.276 la nivel global.

În momentul de față, cel mai bogat om din lume este fondatorul Tesla, Elon Musk, cu o avere estimată la peste 185 de miliarde de euro, iar podiumul este completat de Jeff Bezos și Bernard Anault, de la LVMH.

 

Ion Țiriac rămâne doar cu afacerile. A încheiat socotelile cu Federația de Tenis

 

Ion Țiriac și-a anunțat demisia din fruntea FRT luna trecută, la mai puțin de doi ani de când a preluat mandatul. Cunoscutul afacerist s-a declarat înfrânt de sistem.

Fostul reprezentant al României în Cupa Davis a câștigat șefia FRT încă din primul tur, în data de 19 iunie 2019. 32 de voturi a primit Țiriac, urmat de Marius Vecerdea, cu 11 voturi, Ion Țupa, cu 3 voturi și Liviu Ursuleanu – 0 voturi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top