Now Reading
Ce avere are Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF. Mitică încasează 3 pensii speciale

Ce avere are Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF. Mitică încasează 3 pensii speciale

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), se pregătește pentru o carieră de consilier general la București. Mitică face parte din echipa Gabrielei Firea, pentru alegerile locale 2020. Cu acest prilej, fostul oficial al LPF a publicat declarația de avere.

Mitică Dragomir nu se mai întoarce în fotbal. Are afaceri în domeniul imobiliar, însă urmărește o funcție publică, care i-ar mai aduce un venit de peste 1.000 de euro. În prezent, „Corleone” are 3 pensii speciale: una de fost parlamentar, de aproximativ 7.500 de lei pe lună, a doua de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și încă una despre care încă nu se cunosc prea multe. În total, Dragomir încasează 206.400 de lei anual din pensii speciale, adică 17.200 de lei pe lună, deci 3.500 de euro.

„Oracolul din Bălcești” a avut două mandate de deputat în perioada 2000-2008 din partea Partidului România Mare (PRM), al răposatului Corneliu Vadim Tudor.

Ce avere are Mitică Dragomir

În conturi, Mitică Dragomir are 218.000 de lei și alți 210.000 de euro, plus bijuterii în valoare de 100.000 de euro. Fostul președinte al LPF mai deține o vilă de 500 de metri pătrați și două apartamente.

Pe vremea lui Ceaușescu, Dragomir făcea contrabandă cu diferite produse aduse din afară. De-a lungul timpului a avut mai multe condamnări, pentru: participare la jocuri de noroc, contrabandă, evaziune fiscală și delapidare, luare de mită.

Controversatul personaj a fost și patron în presă. A avut ziarele „Sportul Românesc” (1991-1997) și „Atac la persoană”, lansat în 1998, transformat mai apoi în „Atac”. Mitică a publicat și o carte în 2016 despre viața sa, „Meciurile vieții mele”.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top