Now Reading
Ce avere are, de fapt, Ion Țiriac. Americanii au făcut dezvăluirea

Ce avere are, de fapt, Ion Țiriac. Americanii au făcut dezvăluirea

Ion Țiriac

Ani la rând, Ion Țiriac a fost cel mai bogat român. La 81 de ani, fostul jucător de tenis continuă să se mențină în top. Presa din Statele Unite susține faptul că omul de afaceri a fost chiar cel mai bogat om de sport din lume. 

Michael Jordan este cel mai bogat fost sportiv din lume, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari. Ion Țiriac este al doilea în ierarhia mondială. Jurnaliștii de la Sports Casting au prezentat povestea omului de afaceri.

„Cel mai bogat sportiv în viață aflat în spatele lui Michael Jordan este un om de care probabil nu ați auzit. 

Surprinși să-i vedeți numele atât de sus pe listă? Nu sunteți singurii. Ion Țiriac nu are un nume răsunător. Succesul său ca om de afaceri după retragerea din sport l-a transformat într-unul dintre cei mai bogați oameni de sport din lume. De fapt, a fost cel mai bogat om de sport din lume până anul acesta, când Michael Jordan l-a depășit”, au notat americanii.

Ce avere are Ion Țiriac

Averea lui Ion Țiriac are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, informează americanii. Omul de afaceri a reușit să dea lovitura după căderea comunismului, în anii ’90. În primul rând, a înființat o bancă, iar apoi, un imperiu imobiliar. În prezent, fostul tenismen are mai multe reprezentanțe auto, afaceri în domeniul de retail și o companie aeriană.

Cea mai mare pasiune a lui Ion Țiriac, mașinile, a fost de asemenea, mențională de jurnaliști.

„Cea mai comună cale prin care Țiriac își cheltuie averea este pe mașini. Până anul trecut, el avea deja peste 400 mașini de colecție”, au mai precizat jurnaliștii americani.

Cine este cel mai bogat român

Ion Țiriac este pe locul 2.276 în topul celor mai bogați oameni ai lumii, potrivit topului realizat de către Hurun Report, China. Magnatul sportiv a fost detronat de către Dnaiel Dineș (47 de ani), fondatorul comapniei UiPath, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari.

Compania lui Daniel Dineș este specializată în tehnologia automatizării, respectiv a creării de roboți care înlocuiesc forță de muncă umană.

„Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer pentru fiecare casă. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană”, a declarat Dineș.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top