Now Reading
Ce avere are Daniel Negreanu, jucătorul de poker de origine română care a intrat în Hall of Fame. Are o poveste de viață impresionantă

Ce avere are Daniel Negreanu, jucătorul de poker de origine română care a intrat în Hall of Fame. Are o poveste de viață impresionantă

Daniel Negreanu joacă poker din adolescență, la nivel profesionist. Este stabilit în Canada, născut din părinți români și are o avere impresionantă. Drumul său în celebrul joc de cazino a început cu decepții, dar cu ambiție, a reușit să ajungă unul dintre cei mai buni din istorie.

Faptul că Daniel Negreau a intrat în Hall of Fame și a reușit să câștige multe milioane de euro din poker confirmă succesul. Și mai ales, faptul că pokerul nu înseamnă doar noroc. Românul a reușit să inspire mulți pasionați de jocuri de cazino, care visează să-și câștige existența din poker.

Daniel Negreanu, alături de teancurile de bani câștigate în Las Vegas

Ce avere are, de fapt, jucătorul de poker Daniel Negreanu

Celebrul jucător de Poker s-a născut în Toronto, Canada, în 1974. Părinții săi s-au mutat pe continentul american în 1967. Negreanu vorbește și înțelege limba română și obișnuiește să viziteze România.

Daniel Negreanu are o avere estimată la 40 de milioane de dolari. În prima noapte de poker a pierdut 10 dolari. La primul turneu profesionist, la vârsta de 16 ani, toți banii, adică 3.000 de dolari. Au urmat apoi și alte insuccese, care l-au demoralizat, iar în anii ’90 s-a gândit chiar că ar fi momentul să-și ia „o slujbă serioasă”. În acest moment, este al doilea cel mai bogat jucător de poker din lume, după Justin Bonomo, care are o avere de 44 de milioane de dolari.

Până acum, cele mai mari câștiguri ale lui Daniel Negreanu sunt de 8,2 milioane de dolari în 2014 (Las Vegas), 3 milioane de dolari în 2018 (Las Vegas), 1,7 milioane de dolari în 2004 (Las Vegas)

Daniel Negreanu, alături de topmodelul Kate Upton

Daniel Negreanu, star în poker, dar și la Hollywood

Daniel Negreanu are o poveste de viață impresionantă. După ce a ales să continue pe drumul nesigur și să atingă succesul, în ciuda evenimentelor neplăcute, a fost introdus în Hall of Fame-ul jucătorilor de poker. Adică, acolo unde se găsesc legendele jocului de cazino. La loc de cinste, printre cei mai buni.

Negreanu are câteva apariții în mai multe filme de la Hollywood. printre acestea, „X-Men Origins” și mai multe clipuri muzicale, printre care „Walking Up In Las Vegas”, al lui Katy Perry. Canadianul de origine română spune că speră totuși și la altfel de roluri, nu doar de cel de jucător de poker. Dintotdeauna l-a atras actoria, iar dacă nu ar fi făcut milioane din acest joc, cel mai probabil, ar fi intrat în lumea filmului, a mărturisit Negreanu.

Daniel Negreanu, un jucător de poker charismatic

Daniel Negreanu, un jucător de poker atipic

Ca jucător de poker, Daniel Negreanu spune că este precum în viața reală. Foarte plin de viață, comunicativ, glumeț și relaxat. Din acest motiv, stilul său de joc dă bătăi de cap jucătorilor de poker foarte serioși.

Daniel Negreanu este căsătorit cu Amanda Leatherman (35 de ani) din 2019, femeie cu care a anunțat că vrea copii. El a mai avut un mariaj cu Lori Lin Weber, în perioada 2005-2007.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top