Now Reading
Ce ar face Alex Velea în caz de război: „Pentru ce am muri?”

Ce ar face Alex Velea în caz de război: „Pentru ce am muri?”

Alex Velea se numără printre bărbații din România, persoane publice, care nu s-ar duce la război, în cazul unei invazii a Rusiei.

Singurul motiv pentru care Velea ar lupta ar fi pentru familia sa. În schimb, pentru „patrie”, nu ar face acest lucru, pentru că nu simte că are vreo datorie față de aceasta. De asemenea, artistul a precizat că este mai degrabă un tip „non-combat”.

„Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a declarat Velea.

În cazul în care nu va exista un eveniment extrem în România, Alex Velea a mai declarat că nu va părăsi țara.

 

Nici Dan Capatos nu s-ar duce pe front

 

Același punct de vedere l-a împărtășit și prezentatorul TV Dan Capatos, în emisiunea sa.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara!

Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!”, a declarat Dan Capatos.

 

Date crunte pentru România: Spiritul patriotic și încrederea în politicieni, într-un continuu declin

 

La 32 de ani de la Revoluție, românii sunt mai divizați ca niciodată. Țara noastră e pe primul loc din lume, după Siria, în topul migrației. La alegerile parlamentare din decembrie 2020, doar 32% dintre români au fost la urne, un record negativ de la căderea regimului Nicolae Ceaușescu până în prezent.

Potrivit unui sondaj INSCOP, din februarie, 70% dintre români nu sunt de acord cu implicarea militară a țării noastre în războiul din Ucraina.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top