Now Reading
Caz bizar în sport: Renee Gracie a lăsat cursele de mașini pentru filmele pentru adulți: „E cea mai bună decizie” [GALERIE FOTO]

Caz bizar în sport: Renee Gracie a lăsat cursele de mașini pentru filmele pentru adulți: „E cea mai bună decizie” [GALERIE FOTO]

Traseu profesional neașteptat pentru Renee Gracie, una dintre cele mai cunoscute femei-pilot din lume. Australiancă la origine, Renee a lăsat cursele pentru o carieră în industria filmelor pentru adulți. 

După 7 ani de adrenalină pe pistă, Renee Gracie a decis să treacă la o meserie mai bănoasă. Lipsită de inhibiții, nu regretă decizia luată, iar membrii familiei chiar o sprijină să continue în această direcție. Potrivit presei internaționale, ea câștigă acum peste 25.000 de dolari pe săptămână, în noul domeniu de activitate.

Renee Gracie: „A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea”

În mod ironic, tatăl lui Renee Gracie este unul dintre cei mai mari fani ai actriței în vârstă de 25 de ani.

„A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea. M-a adus într-o situație financiară pe care nici nu mi-o imaginam. Chiar mă bucur de ceea ce fac. Nu mă deranjează opiniile oamenilor, pot să mă numească cum vor. Sunt împăcată cu ceea ce fac. Vă vine să credeți sau nu, tatăl meu știe și e chiar mândru”, a declarat Renee Gracie.

Renee Gracie [GALERIE FOTO]

Foto: Renee Gracie (Instagram)

Verona van de Leur, gimnasta care s-a apucat de filme pentru adulți

Renee Garcie nu este un caz singular. Verona van de Leur, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Olandei, a lăsat și ea sportul pentru filmele pentru adulți. „Când nu ai ce mânca, faci, orice pentru a supraviețui”, a declarat fosta gimnastă pentru The Guardian.

Cazul Veronei a șocat lumea sportului. Aceasta a luat decizia radicală în urma unei accidentări. „Reorientarea” în plan profesional s-a produs în condițiile în care, în anul 2002 a fost declarată sportiva anului în Olanda. Aceasta a scris și o carte, „Simply Verona”, despre viața sa plină provocări.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top