Now Reading
Câți bani a câștigat Zanni la Survivor România 2021 și ce va face cu ei. Ce valoare are marele premiu

Câți bani a câștigat Zanni la Survivor România 2021 și ce va face cu ei. Ce valoare are marele premiu

Edmond Zanidache este câștigătorul Survivor România 2021. Concurentul din echipa Faimoșilor a reușit să se impună după un lung parcurs în Republica Dominicană. După jumătate de an petrecut în junglă, cântărețul a câștigat o sumă de bani consistentă, pe care o poate utiliza pentru a-și asigura un trai mai bun.

Zanni a strâns aproape 50.000 de euro de la începutul competiției până în finală. Pe lângă remunerația săptămânală, cumulată, s-a adăugat și marele premiu, în valoare de alți 50.000 de euro. Câștigătorul Survivor România 2021 a anunțat deja ce va face cu banii câștigați în competiția de la Kanal D. El intenționează să-și achiziționeze propria locuință, după ce aproape toată viața și-a petrecut-o la căminul pentru copii.

 

Jador, mai bine plătit decât Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

 

Câștigătorul Survivor România 2021 s-a aflat în concurs încă de la start, în luna ianuarie. Ceilalți doi finaliști, Andrei Dascălu și Marius Crăciun, au intrat pe parcurs. Andrei a intrat din februarie, iar Marius, trei săptămâni mai târziu. Cei doi războinici ar fi încasat la finalul competiției 23.000, respectiv 13.000 de euro.

Jador ar fi fost cel mai bine plătit concurent de la Survivor. Deși nu a petrecut foarte mult timp în concurs, pentru că a fost eliminat, din motive medicale, la sfârșitul lunii aprilie, manelistul ar fi încasat o sumă uriașă după doar 16 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Săptămânal, el ar fi primit 7.000 de euro. Astfel, ar fi încasat în total 112.000 de euro, cu mult peste finaliștii Zanni, Andrei și Marius.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top