Now Reading
Câte limbi străine cunoaște, de fapt, Giovanni Becali

Câte limbi străine cunoaște, de fapt, Giovanni Becali

Ioan „Giovanni” Becali (68 de ani) este unul dintre cele mai colorate persoane publice din România. În rândul publicului tânăr a devenit cunoscut prin sintagma „asta înseamnă să fii mafiot!”, dar verișorul lui Gigi Becali, patronul FCSB, a devenit personaj monden încă de la începutul anilor ’90.

Giovanni Becali este om de afaceri și fost agent de jucători. El a intermediat transferurile mai multor jucători români în străinătate, printre care Gică Hagi, Gică Popescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu și Dorin Goian. A fost implicat în diferite scandaluri și a stat chiar după gratii de mai multe ori de-a lungul vieții.

Giovanni Becali vorbește și engleză… „Abbastanza”

Cu relații în birourile mai multor cluburi de top din Europa, Giovanni Becali a petrecut cei mai mulți ani în afara țării în Italia și Germania, prilej cu care a învățat mai multe limbi străine. Prieten cu răposatul Johan Cruyff și Ronald Koeman și multe alte nume sonore din fotbal, Giovanni Becali a declarat că vorbește 8 limbi străine.

„(…) Am intrat în biroul lui Cruyff. Vorbeam în germană, mă mai descurcam în olandeză, că am 7-8 luni acolo… Nu le-am numărat, dar… Știu germană, pentru că am stat atâția ani acolo, spaniolă, italiană, franceză, bulgară, engleză abbastanza (n.r. – destul) și macedonește, și românește, câte sunt?!”, a dezvăluit Giovanni Becali în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de către jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia.

România, Italia și Columbia sunt țările în care Giovanni Becali a dezvăluit că a stat după gratii. Transferul lui Florin Gardoș la Southampton a fost realizat de către Giovanni dintr-o închisoare din țară. A fost o mutare de 6,7 milioane de euro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top