Now Reading
Cătălin Moroșanu a fost la un pas să devină bodyguardul lui Gigi Becali

Cătălin Moroșanu a fost la un pas să devină bodyguardul lui Gigi Becali

Cătălin Moroșanu a primit o ofertă bănoasă din partea lui Gigi Becali, în urmă cu mai mulți ani. Luptătorul a refuzat-o, iar antrenorul său a jucat un rol crucial în acest sens. 

Mihai Constantin, antrenorul lui Cătălin Moroșanu, l-a sfătuit pe elevul său să se concentreze pe cariera sportivă.

„Am fost atenţionat de antrenorul meu: ‘te duci acolo la Gigi Becali, o să dai de şmecherie, o să ai maşină, o să ai casă, lumea o să zică mamă, cine-i ăla? Capitala o să-ţi fure minţile! Rămâi în Moldova şi dă-i cu pumnul!’. Mi se ridicau figurile la cap mai repede decât prevedea legea”, a declarat Cătălin Moroșanu la Antena Sport.

„Am preferat să caut gloria, să-mi urmez visul, să merg pe cărarea aia în gustă, nu pe autostradă”, a mai precizat Moroșanu.

În kickbox, Cătălin Moroșanu (35 de ani) are 48 de victorii (28 prin KO) și 12 înfrângeri (4 prin KO). Debutul l-a avut în anul 2006. De-a lungul carierei, „Moartea din Carpați” s-a duelat cu nume importante din circuit: Stefan Leko, Freddy Kemayo, Junichi Sawayashiki, Gary Goodridge, Mighty Mo, Errol Zimmerman, Anderson „Braddock” Silva, Pavel Zuravlev, Daniel Sam, Zabit Samedov și Daniel Sam.

Ce spune Cătălin Moroșanu despre un eventual meci cu Daniel Ghiță

Daniel Ghiță a lansat în ultimii doi ani mai multe atacuri dure la adresa lui Cătălin Moroșanu. Un meci între „Moartea din Carpați” și „Samuraiul Sălbatic”, cel mai probabil nu va avea loc. Moroșanu crede că Ghiță nu merită o astfel de șansă, iar Moroșanu este pe final de carieră și se concentrează mai mult pe afaceri și activitatea în televiziune.

„Peste tot unde mă duc, lumea mă întreabă când mă bat cu Daniel Ghiță. Nu cred că o să mă lupt vreodată cu el. La felul cum se comportă, cum vorbește, cum da în toți sportivii… Nu pot, nu pot! N-a fost fair-play față de noi. Dacă aș face un meci cu el, i-aș ridica valoarea”, a declarat Moroșanu pentru Pro TV.

În vârstă de 39 de ani, Daniel Ghiță are 51 de victorii (40 prin KO) și 11 înfrângeri (3 prin KO) la profesioniști. Freddy Kemayo, Dzevad Poturak, Roman Kleibl, Nobu Hayashi, Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, Hesdy Gerges, Sergei Lascenko, Jamal Ben Sddik, Brice Guidon, Anderson „Braddock” Silva, Rico Verhoeven și Petr Vondracek sunt numele sonore din circuitul profesionist împotriva cărora Ghiță a luptat până acum.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top