Now Reading
Cât costă ochelarii lui James Bond. Daniel Craig îi va purta în filmul din 2020 [GALERIE FOTO]

Cât costă ochelarii lui James Bond. Daniel Craig îi va purta în filmul din 2020 [GALERIE FOTO]

Daniel Craig

Daniel Craig revine în rolul lui James Bond, pentru ultima oară. „No Time To Die” se va lansa în acest an, iar celebrul actor va beneficia de un outfit special creat.

Din ținuta lui Daniel Craig vor face parte ochelarii de soare Vuarnet Legend. Aceștia au fost realizați într-un stil vintage, într-o mărime universală. Lentilele sunt maro, din sticlă de calitate superioară, pentru protecția ochilor.

Ochelarii Vuarnet Legend [GALERIE FOTO]

De asemenea, pe lângă ochelarii vintage menționați, Daniel Craig ar putea purta în noul film și o pereche de Vuarnet Edge 1613 cu rame metalice, care costă în jur de 300 de dolari.

Daniel Craig, cu ochelarii Vuarnet Edge 1613
Daniel Craig, cu ochelarii Vuarnet Edge 1613

Ochelarii lui James Bond, populari din anii ’60

Ochelarii de soare sunt indispensabili pentru Agentul 007. În rolul spionului britanic, Daniel Craig a purtat ochelari de la diverse branduri. De exemplu, pentru „Casino Royale”, Craig a purtat o pereche de Persols, în „Quantum of Solace” o pereche de Tom Ford, în „Skyfall” o pereche de Markos and Snowdon și Tom Ford Henry în „Spectre”.

Un model asemănător de ochelari precum cel din ultimul James Bond a mai fost deja purtat și de către Alain Delon în filmul franțuzesc „La Piscine”, în regia lui Jacques Deray, din 1969.

Alain Delon, în „La Piscine"
Alain Delon, în „La Piscine”

„No Time To Die” va fi lansat pe 10 aprilie

„No Time To Die” este cel de-al cincilea film și ultimul în care-l vom urmări pe Daniel Craig în rolul Agentului 007. Personajul negativ, Safin, va fi interpretat de Rami Malek. Pelicula va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie pe 2 aprilie, iar în România pe data de 10 aprilie. Vezi trailer AICI.

Vezi lista actorilor care au interpretat de-a lungul timpului rolul lui James Bond AICI.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top