Now Reading
Cât costă locurile de parcare în București. Tarifele pentru cele de reședință au fost majorate

Cât costă locurile de parcare în București. Tarifele pentru cele de reședință au fost majorate

Prețurile locurilor de parcare cresc în București, iar majorările sunt semnificative. În cea mai scumpă zonă, prețurile se majorează cu 750%. Consilierii locali au luat decizia, la solicitarea primarilor de sector.

Pentru stabilirea prețurilor la parcările de reședință, au fost luate în calcul 4 zone: A, B, C și D. Cea mai scumpă este prima menționată, care se referă la punctele ultracentrale, iar cea mai ieftină, cea din urmă, care reprezintă zonele periferice ale orașului.

Noile tarife pentru locurile de parcare în Capitală

Pentru zona A din centrul Capitalei, parcarea va costa 600 de lei anual, în loc de 84 de lei. În zona B, prețul va fi de 500 de lei, față de 66 de lei. În zona C, tariful a crescut de la 55 de lei la 400 de lei, iar în zona D, bucureștenii vor trebui să plătească 300 de lei, în loc de 37 de lei.

Noile prețuri vor intra în vigoare din anul 2022.

Potrivit primarului general Nicușor Dan, sumele colectate vor ajunge la primăriile de sector și vor fi utilizate pentru „mai buna întreținere a locurilor de parcare”. Edilul local a fost specificat și ce presupune acest lucru, mai exact: montarea de „T-uri” sau supraveghere video?!

Cât costă locurile de parcare în București, în 2021

Zona A: 84 de lei/an

Zona B: 66 de lei/an

Zona C: 55 de lei/an

Zona D: 37 de lei/an

Cât vor costa locurile de parcare în București, din anul 2022

Zona A: 600 de lei/an

Zona B: 500 de lei/an

Zona C: 400 de lei/an

Zona D: 300 de lei/an

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top