Now Reading
Cât costă costumul „Fuck You” al lui Conor McGregor [FOTO]

Cât costă costumul „Fuck You” al lui Conor McGregor [FOTO]

Conor McGregor și-a jucat cartea câștigătoare în fața lui Floyd Mayweather. Notorietatea i-a explodat și odată cu aceasta, afacerile sale. 

Conor McGregor și Floyd „Money” Mayweather au strâns sume uriașe în urma luptei pe care au purtat-o în 2017. Evident, nu a fost o „luptă”, ci un show care a creat frenezie în râmndul publicului larg, prin contrele, discursurile agresive și scenele desprinse parcă din universul WWE, adică fake.

Lupta a fost doar un pretext. McGregor nu mai boxase în viața sa la profesioniști, ci îl recomanda doar o serie de victorii în UFC. Pierduse și în UFC și nu doar o dată, însă promoterii au profitat de potențialul său de showman. Așadar, înfrângerea în fața lui Mayweather, boxer neînvins, unul dintre cei mai buni din istorie la categoria ușoară, a fost o certitudine de la bun început.

Costumul lui McGregor, calitate premium

Într-una dintre evenimentele de dinaintea confruntării din ring între McGregor și Mayweather, sportivul irlandez a apărut îmbrăcat într-un costum cu un model atipic: dungile costumului erau formate din mesajul „Fuck You!”.

Inedita ținută cu patternul „Fuck You!” a ajuns rapid virală. Ba chiar și scoasă la vânzare, pentru 6.500 de dolari. David August Heil este creatorul costumului premium. Heil a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe vedete de la Hollywood: Arnold Schwarzenegger, Will Smith și Sylvester Stallone.

Costumul lui Conor McGregor [FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top