Now Reading
Căsătorită și cu copil, a primit titlul de MISS. Cum arată femeia în vârstă de 35 de ani [GALERIE FOTO]

Căsătorită și cu copil, a primit titlul de MISS. Cum arată femeia în vârstă de 35 de ani [GALERIE FOTO]

Leonie von Hase, Miss Germania la 35 de ani

Premieră în istoria de 93 de ani a Miss Germania. O femeie în vârstă de 35 de ani a fost desemnată câștigătoarea concursului de frumusețe. 

În general, șabloanele concursurilor de frumusețe presupun pentru participante o vârstă de maxim 29 de ani, femei tinere, de perspectivă; la nivel global însă, standardele de frumusețe încep să se schimbe. Acest semnal a fost dat și de Germania, care a desemnat-o pe Leonie Charlotte von Hase marea câștigătoare.

Leonie von Hase, o alegere atipică

La nemți, câștigătoarea competiției a fost desemnată o femeie în vârstă de 35 de ani, mamă și antreprenoare. Desemnarea lui Leonie von Hase drept Miss Germania vine ca o recunoaștere istorică a femeii moderne, precizează organizatorii concursului. Ea a absolvit literatura engleză, are propriul portal online prin care comercializează articole de modă vintage, este căsătorită și are un copil în vârstă de trei ani.

Leonie Charlotte von Hase a declarat că nu-și va lua un an sabatic, așa cum fac majoritatea câștigătoarelor unor astfel de titluri, pentru a îndeplini o agendă plină de angajamente.

„Nu am niciun chef să fiu o miss atipică. Prioritățile mele nu se vor schimba, doar pentru că mi s-a încredințat acest rol”, a declarat von Hase.

Leonie von Hase [GALERIE FOTO]

O alegere atipică s-a înregistrat și anul trecut, la Miss Universe, când o femeie de culoare și păr scurt a cucerit marele trofeu. Vezi AICI galere foto.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top