Now Reading
Care sunt cele mai bune momente pentru consumul de batoane proteice?

Care sunt cele mai bune momente pentru consumul de batoane proteice?

Batoanele proteice reprezintă probabil cel mai simplu și mai rapid mod de a ne asigura doza necesară de hrană atunci când nu avem prea mult timp la dispoziție. Acestea reprezintă un aliment nutritiv care conține o cantitate ridicată de proteine raportat la cea de carbohidrați sau grăsimi.

Aceste batoane constituie o sursă de energie la îndemâna noastră oricând, fiind foarte simplu de consumat.

Care sunt cele mai bune momente pentru consumul de batoane proteice?

Când facem sport

Atunci când facem sport, avem nevoie de un aport optim de proteine pentru a alimenta masa musculară din corp. În medie, se recomandă să consumăm între 1,5 și 2,5 grame de proteine per kilogram, cantitatea totală fiind astfel calculată în funcție de greutatea noastră corporală.

Dacă nu reușești să asiguri acest aport din alimentele consumate zilnic, poți adăuga la dieta ta și un baton proteic, noi, recomandăm o napolitană proteică foarte gustoasă, Protein Wafer de la Grand Protein.

Când nu avem timp să ne pregătim micul dejun

Deși, nu este recomandat înlocuirea alimentelor cu batoane proteice, uneori, avem nevoie să acoperim necesarul de energie furnizat de luarea unei mese, cu un asemenea produs.

Uneori, diminețile reprezintă cea mai agitată parte a zilei, mai ales atunci când avem copii pe care trebuie să-i pregătim pentru școală sau grădiniță. Dacă ești în întârziere și nu ai timp de micul dejun, un baton proteic poate constitui o alternativă acceptabilă. Încearcă însă să-l consumi împreună cu un fruct sau un iaurt mai degrabă decât să te rezumi doar la acesta.

Ca o gustare între mese

Batoanele proteice reprezintă o alternativă excelentă când alergi toată ziua sau ai un program haotic și nu ai reușit să iei masa.

Consumă un Protein Wafer pentru a-ți potoli foamea atunci când ai nevoie de o doză de energie și de hrană rapidă și nu ai cum să iei o pauză de masă, dar asigură-te totuși că nu vei depăși cantitatea de calorii zilnică optimă.

Înainte sau după antrenamentul de la sală

Înainte sau după antrenament, se recomandă să consumăm cel puțin 20 de grame de proteine. Prin urmare, dacă vei mânca un baton proteic cu 30 de minute înainte de antrenament și/sau după acesta, îți vei asigura doza optimă de proteine în cel mai confortabil mod posibil.

Conform unui studiu recent care a analizat dacă consumul de batoane proteice e de preferat să aibă loc înainte sau după antrenamentul fizic, rezultatele sunt similare, deci depinde de noi să decidem dacă alegem să consumăm un Protein Wafer înainte sau după în funcție de preferințele personale.

Când avem poftă de ceva dulce

Cu toții simțim nevoia ocazional să servim o gustare dulce. Protein Wafer poate fi o alternativă mai sănătoasă decât o gogoașă sau vreun produs de patiserie, dar și decât batoanele cu ciocolată care „ne fac cu ochiul” adesea când stăm la coadă la casă în supermarket.

Protein Wafer este un baton proteic sub formă de napolitană cu glazură de cacao, care se regăsește în trei variante de arome: Căpșuni, Ciocolată și Prăjituri cu Vanilie

Fiecare baton conține 20% proteină de înaltă calitate (9g de proteină), ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și completeze aportul proteic zilnic, în special pentru cei care urmează o dietă alimentară cu un conținut crescut de proteine.

Grand Protein promite că este un partener eficient în dieta ta sportivă sau alimentară care are ca scop dezvoltarea și/sau menținerea masei musculare, dar și sănătatea oaselor

Batonul proteic Protein Wafer din gama Grand Protein NU conține ZAHĂR ADĂUGAT, fiind îndulcit cu Stevia este creat pentru a oferi o alternativă sănătoasă și delicioasă la gustările cu adaos de zahăr și carbohidrați.

Mai multe detalii despre aceste batoane se găsesc pe pagina lor de Social Media, AICI, și se pot comanda de pe cea mai mare platforma de retail din România cu un simplu click, AICI.

Valori nutriționale Protein Wafer by Grand Protein.

Nutritional information: / Valori nutriționale medii pentru:/ /100g produs / 46g (porție)
Energy/ Valoare energetică          kJ/kcal 2230 / 534 1026 / 246
Fat/ Grăsimi   30 g 14 g
of which saturates/ din care acizi grași saturați   8.8 g 4.1 g
Carbohydrate/ Carbohidrați 45 g 21 g
–       of which sugars/ din care zaharuri   3.5 g 1.6 g
Fibers/ Fibre 3.7 g 1.7 g
Proteins/ Proteine 20 g 9.3 g
Salt / Sare 0.12 g 0.05 g
*Portie medie /Average portion: 46g. Pachetul contine o singura portie / The package contains one portion.

Articol sponsorizat de Protein Wafer.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top