Now Reading
Greșeala care i-a anulat lui Kamara marele său vis: „Mi-am dorit foarte mult să joc cu Hagi, la naționala României”

Greșeala care i-a anulat lui Kamara marele său vis: „Mi-am dorit foarte mult să joc cu Hagi, la naționala României”

Kamara Ghedi (44 de ani) este cunoscut publicului larg drept jumătatea trupei Alb Negru. Cântărețul este foarte pasionat de fotbal și până într-un anumit punct, a avut planuri serioase cu privire la o carieră sportivă. Kamara și-a dorit să ajungă să joace la naționala de fotbal a României, alături de Gică Hagi și Gică Popescu. 

Kamara Ghedi a fost fotbalist profesionist, însă în cele din urmă, a ales cariera artistică.

„Am pus școala pe primul loc, iar în limita timpului meu, mergeam la antrenamente. De la vârsta de 10 ani m-am apucat de fotbal. Am început la o echipă care, culmea, se numea A0, până când am ajuns la lotul de juniori, în echipa națională din Guineea Franceză.

Apoi, a venit acel moment în care am vrut să vin în România. Mi-am dorit foarte mult să joc în echipa națională a României. Mă rugam la Dumnezeu să prind măcar două minute cu Hagi. Îmi doream atât de mult… Numai că eu am ajuns în România în 1997, pe 8 noiembrie. Hagi era încă activ, pentru că a jucat până în 2000. Din păcate, nu am avut norocul și nici intuiția de a-mi respecta postul pe care l-am avut în Guineea”, a dezvălui Kamara în vlogul lui Cezar Ionașcu.

Kamara: „A fost cea mai mare greșeală din viața mea”

Cu un ochi râde, cu altul plânge Kamara. Schimbarea postului i-a provocat declinul în plan sportiv, însă, această decizie a născut artistul din ziua de azi.

„Eu jucam fundaș dreapta. Eram căpitanul echipei mele, eram foarte rapid, scoteam 11 secunde la suta de metri și era ceva uluitor. Nu era nimeni în Guineea la acea vreme care să joace mingea cu o așa viteză.

Am ajuns la Cluj. Înainte, am fost plecat la țară, în satul tatălui meu și am stat o lună, înainte să vin în România. A fost un campionat, m-au luat să joc acolo atacant. Atacantul celor veniți de la oraș. Și am dat atât de multe goluri, vreo 25 din câte îmi aduc aminte… Imediat după ce am venit în România, am zis să joc atacant. A fost cea mai mare greșeală din viața mea. Și mi-a părut atât de rău, pentru că am insistat să joc atacant”, a dezvăluit Kamara pentru sursa citată.

Kamara, piesă de bază la naționala artiștilor

În prezent, Kamara face parte din naționala de fotbal a artiștilor. Artiștii români sunt cei mai buni din lume la fotbal. Până acum, au participat la 7 campionate mondiale pe teren mare și la două pe teren mic.

3 campionate mondiale a câștigat naționala artiștilor. De asemenea, în palmaresul României se adaugă și două medalii de argint și două medalii de bronz la mondiale.

Kamara, despre visul de a juca alături de Gică Hagi [VIDEO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top