Now Reading
Când va fi Black Friday 2020 în România și SUA. Data, anunțată oficial + Care sunt magazinele cu reduceri înscrise

Când va fi Black Friday 2020 în România și SUA. Data, anunțată oficial + Care sunt magazinele cu reduceri înscrise

Black Friday se organizează în România din 2011. Două mari branduri autohtone au fost cele care l-au preluat de la americani. „Vinerea Neagră” este ziua din an în care se fac cele mai multe cumpărături, în special în mediul online.

Data pentru Black Friday 2020 a fost stabilită în România: 20 noiembrie. Conform tradiției americane, Black Friday este în cea de-a patra zi de joi din luna noiembrie (Ziua Recunoștinței), deci pe 27 noiembrie 2020. Cel mai probabil, în România, vor exista două perioade de reduceri, care se pot extinde pe ambele weekenduri, sub numele de Black Weekend.

Black Friday 2020. Cele mai importante magazine

De-a lungul anilor, cele mai căutate produse de Black Friday au fost televizoarele, electrocasnicele mici și telefoanele mobile.

Unele magazine obișnuiesc să fure startul și să ofere diferite promoții și reduceri cu o săptămână înainte. Principalele magazine înscrise la Black Friday ediția 2020 sunt:

eMAG

Elefant

Vivre

Fashion Days

Libris

EvoMag

F64

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top