Now Reading
Când și-ar putea reveni piața crypto. Mihai Daniel, consultant: „Bitcoin nu are cum să scadă sub 29.000 de dolari” (VIDEO)

Când și-ar putea reveni piața crypto. Mihai Daniel, consultant: „Bitcoin nu are cum să scadă sub 29.000 de dolari” (VIDEO)

Piața crypto se menține jos de cinci luni de zile, iar indicele de „teamă și lăcomie” se află la 24, adică „frică extremă” din partea investitorilor. Din ce în ce mai multe scenarii pesimiste se „rostogolesc” în online, însă Mihai Daniel, cel mai cunoscut consultant crypto din România, atenționează că nu este cazul de panică.

În cel mai recent videoclip postat pe pagina sa de YouTube, Mihai Daniel a explicat de ce prețul unui Bitcoin nu va scădea în acest an sub 30.000 de dolari per unitate.

„Astăzi, 28 aprilie 2022, costul mediu de minat al unui Bitcoin este de 29.777 de dolari. Deci este mai mult decât dublu ca anul trecut. Dacă anul trecut prețul s-a dus la dublu cât este valoarea costului de producție, de ce s-ar duce anul ăsta sub costul de producție?! În general, istoric, Bitcoin nu s-a dus sub acest cost de producție. În momentul de față, marii mineri sunt instituționali, cu relații în politică. Aparatura costă mult, iar curentul, mai nou, costă enorm.

Din punctul meu de vedere, până în iunie, cel mai probabil costul de producție al unui Bitcoin poate să se ducă la 40.000 de dolari. De ce ar vinde un miner sub prețul pe care l-ar produce? În niciun caz nu va vinde niciun miner, pentru că facturile trebuie plătite. Cei care cumpără – Microstrategy, Musk… Credeți că vând în pagubă?!”, a declarat consultantul crypto.

 

Când și-ar putea reveni Bitcoin și celelalte cryptomonede

 

În opinia fondatorului BitMarket, 2022 nu este sfârșitul pentru Bitcoin, ba chiar piața ar putea cunoaște o creștere accelerată, în curând.

„Din punctul meu de vedere, Bitcoin nu are cum să scadă sub 29.000 de dolari.

Ne putem duce până la 33.000 de dolari. Văd indicele de ‘teamă și lăcomie’ (n.r. – feed and greed index), de zici că vine sfârșitul planetei. 

(…) Suntem într-o corecție prelungită. Nu cred că putem avea ceea ce a fost în 2018, o cădere a prețului de 80%. Asta ar însemna ca cei care minează Bitcoin să vândă pe minus cu foarte mulți bani. Din păcate, vom avea poate una-două-trei luni dificile, după care piața își va reveni”, a mai atenționat Mihai Daniel.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top