Now Reading
Campionul mondial care se consideră mai bun decât Messi și Cristiano Ronaldo. Îl mai ții minte?

Campionul mondial care se consideră mai bun decât Messi și Cristiano Ronaldo. Îl mai ții minte?

Multor fani ai fotbalului s-ar putea să nu le spună mai nimic numele Edilson. Este un jucător brazilian retras din activitate, care, de curând, a declarat că a fost mai bun decât Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar. 

Edilson (49 de ani) este un fotbalist care și-a petrecut aproape toată cariera în țara sa natală, în campionatul Braziliei. A jucat la Palmeiras, Corinthians, Cruzeiro și Flamengo. A evoluat o perioadă și în Portugalia, la Benfica, dar și în Emirate, la Al-Ain. Cariera și-a încheiat-o în 2010, la 39 de ani, în Brazilia, la Bahia.

Edilson a jucat pe postul de atacant. Scund, cu o înălțime de doar 1.68, tehnica și viteza au fost atuurile sale. A jucat chiar și 26 de meciuri în tricoul naționalei Braziliei, alături de Ronaldo Nazario și Rivaldo. S-a lipit de 6 ori de gol și a contribuit la câștigarea Cupei Mondiale din 2002.

Edilson: „Cristiano Ronaldo are doar forță”

Atacantul brazilian a fost bun. Dar totuși, chiar mai bun decât Messi și CR7? Edilson este convins că da.

„La apogeul carierei, am fost mai bun ca Neymar. El trebuie să câștige o Cupă Mondială ca să ajungă mai bun decât mine. Și Lionel Messi, la fel. Eu am fost un jucător cu personalitate. Cristiano Ronaldo are doar forță, calități fizice bune, lovește mingea bine cu ambele picioare, dar eu sunt mult mai tehnic decât el”, a declarat fostul internațional brazilian pentru Bandeirantes TV.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top