Now Reading
Camelia Bălțoi, dezvăluiri din spatele camerelor: „Am un vis pe care trebuie să mi-l împlinesc” [INTERVIU EXCLUSIV]

Camelia Bălțoi, dezvăluiri din spatele camerelor: „Am un vis pe care trebuie să mi-l împlinesc” [INTERVIU EXCLUSIV]

Camelia Bălțoi este o prezență atipică în televiziune. Are mereu zâmbetul la purtător, care transmite sinceritate și totodată, care te face să te întrebi cum reușește să se mențină în aceeași linie. Pozitivitatea nu o părăsește nici în spatele camerelor, iar unul dintre motivele care explică asta, este faptul că face fix ceea ce și-a dorit din copilărie.

Prezentatoarea Digi Sport demonstrează că este mai mult decât „fata de la știri”, despre care cârcotașii spun că „ce, mă? pot să fac și eu asta”. Care este secretul zâmbetului debordant, cu ce-și umple timpul liber și cum a gestionat momentele în care a fost abordată de fotbaliști, a dezvăluit Camelia Bălțoi pentru MrNews.ro.

Camelia Bălțoi: „Pune-mă să prezint 24/24 și nu o să refuz”

– Andi Miron (MrNews.ro) – Probabil, ești cea mai zâmbăreață prezentatoare de știri din România. Care e secretul?

– Camelia Bălțoi (DigiSport) – Zâmbesc sincer. Odată cu evoluția mea spirituală, am descoperit stări pe care nu credeam ca le pot simți și am înțeles care e secretul. Sunt învăluită de beatitudine și plenitudine. Această stare, amestecată cu pasiunea intensă pentru ceea ce fac, a dus la ceea ce vedeți voi la televizor: #zâmbet. Am mai spus și în alte interviuri: televiziunea este aer pentru mine. Sunt absorbită cu toată ființa de ceea ce fac, timpul și spațiul devin nesemnificative atunci când sunt în redactie. La final, simt împlinire si energie. Pune-mă să prezint 24 de ore din 24 și nu o să refuz!

– Ai vreun ritual care te pregătește pentru live-uri?

– Da. Îmi place să imi „pregătesc terenul” – mă conectez cu oamenii. Îmi salut gălăgios colegii din regie și îi întreb cum se simt. Așa mă asigur că avem energie pozitivă pentru jurnal. De redacție nu mai zic. De acolo iau pulsul zilei și plec cu anumite stări la jurnale.

– Ce faci dincolo de platoul de știri? Cum îți petreci timpul liber?

– Iubesc oamenii, de aceea îmi place să mă întâlnesc cu prietenii la cafea, la cinema, la spectacole. Îmi place să mă plimb cu mașina noaptea prin București. Îmi place să citesc. Îmi place să ascult muzică la maximum. Îmi place să merg la supermarket să fac cumpărăturile pentru acasă. Îmi place să iau avionul de pe o zi pe alta și să beau o cafea într-unul dintre orașele Europei, dar îmi place și să plec în călătorii pe care le organizez minuțios.

– Spune-ne 3 titluri bune de carte…

– Arta fericirii, Dalai Lama; Ce știu cu adevărat, Oprah Winfrey; De ce este România altfel, Lucian Boia.

– Dar 3 filme care te-au impresionat?

– Interstellar; Up close and personal; Avatar.

– Dintre melodiile tale preferate, care crezi că te definesc cel mai bine?

– Ce ne-am face fără muzică? Am obiceiul de a asculta zilnic melodii care mă inspiră. Am descoperit multe piese în care m-am regăsit doar într-o anumită perioadă, dar și unele care îmi dau o stare indiferent de timp. Mă definesc Immortality (Celine Dion), The Greatest Love of All (Whitney Houston), Show Must Go On (Queen), She (Charles Aznavour) și Air (Johann Sebastian Bach).

Camelia Bălțoi: „Am un vis pe care trebuie să mi-l împlinesc”

– Te consideri o femeie împlinită? Dacă da, de ce? Dacă nu, ce mai ai de făcut ca să poți afirma asta?

– Mai am de pus la punct lucruri. Mă compar mereu cu cine am fost ieri. În primul rând, vreau să evoluez profesional. În al doilea rând, să ajung cea mai bună variantă a mea ca om. Mi-am dat seama că îmi place să fac bine în jurul meu. Ar fi ideal dacă nu aș mai face greșeli, inerente firii omului. Îmi doresc și o familie, dar va veni atunci când o să fiu pregătită.

– În plan profesional, ce plănuiești? În ce măsură prezinți deschidere și pentru alte formate și joburi din sfera jurnalistică?

– Îmi doresc mult să evoluez. Am un vis din copilarie pe care trebuie să mi-l îndeplinesc. Simt că fac ceea ce mi-a fost scris și știu că pot mai mult. În prezent, sunt într-un proces în care învăț cât mai multe lucruri și citesc cât pot de mult. Accept propunerile care apar, provocările mă atrag, le înfrunt cu curaj, câteodată chiar mă arunc doar de dragul de a experimenta. Cred că, la un moment dat, voi ajunge la destinație. Toate la timpul lor!

– Spune-ne un bărbat și o femeie care te inspiră.

– Nu aș vrea să dau exemple. Un nume individualizează si supraestimează. Nu e nimeni perfect. Cred că ar trebui să ne axăm pe ce e mai important: faptele și emoțiile. Mă atrag oamenii care dau dovadă de corectitudine, cei care luptă pentru ceea ce fac, persoanele sincere și bune cu cei din jur. Fiți atenți la dovezile de genul acesta! Ele inspiră.

– Câți fotbaliști te-au curtat până acum? Cum i-ai refuzat?

– Câțiva. Le-am mulțumit pentru apreciere și mereu o să am un #zâmbet pentru ei.

– Care a fost cea mai neinspirată sau penibilă abordare a unui fotbalist?

– Și fotbaliștii sunt oameni. Nu sunt specii aparte. Așadar, abordările lor sunt normale și… Diverse. Nu le consider neinspirate sau penibile. Mai degrabă, mă amuză, dar îi apreciez pentru îndrăzneală și le arăt respect.

– Au existat cazuri în care ai fost hărțuită? 

– Mi s-a întâmplat să fiu agresată verbal într-o parcare cu plată, pentru că am îndrăznit să-i atrag atenția unui domn că intrase ilegal în locul acela, fără cartelă de acces.

– Cum ai gestionat situația?

– Am simtit neputință. Nu folosesc limbajul vulgar și nu i-am putut răspunde pe măsură. Am încercat, totuși, să fac dreptate, mergând la paznicii parcării, atenționându-i asupra faptului. A rămas totul în aer, însă, pentru că nu funcționau camerele de supraveghere și, prin urmare, nu am avut dovezi. Cu toate acestea, consider că nu trebuie să renunțăm la ideea de a trăi într-o țară normală. De fiecare dată trebuie să luptăm să facem dreptate și să fim corecți. Schimbarea o facem noi, nu alții. E simplu!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top