Now Reading
Călin Georgescu: „România se învârte într-un sens giratoriu de 31 de ani. S-au schimbat doar între ei”

Călin Georgescu: „România se învârte într-un sens giratoriu de 31 de ani. S-au schimbat doar între ei”

Călin Georgescu, propunerea de premier a partidului AUR pentru funcția de premier al României, în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2020, a realizat o analiză dură actualei clase politice.

„Aș accepta să fiu prim-ministru, dar nu în orice condiții. Aș accepta dacă s-ar discuta strict despre suveranitatea României și în condițiile în care România ar fi condusă de la Palatul Victoria, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în ultimii 31 de ani. România a fost condusă de la Banca Centrală. De acolo este condusă și astăzi, pentru că cine stăpânește moneda, stăpânește totul. Nici legile nu mai contează.

(…) România se învârte într-un sens giratoriu de 31 de ani. S-au schimbat doar între ei. Care este diferența între actualul prim-ministru și prim-ministrul de acum 7 ani sau 10-20? Niciuna! Fiecare face același lucru. Care este diferența dintre ei? Niciuna. Toți răspund la un apel și-i leagă un singur lucru: infracțiunea. Spuneți-mi un obiectiv pe care l-a avut România în ultimii 31 de ani, unul!”, a declarat Călin Georgescu la Aleph News.

În cadrul emisiunii moderate de către Marius Tucă, propunerea AUR pentru funcția de premier a declarat că nu știe cine e Florin Cîțu. Întrebat cum ar putea conduce din moment ce nu știe cine e premier al României, a răspuns:

„Când ai un ideal mare, foarte mare și ești implicat în el, devine aproape paralizant, pentru că te scoate din a te preocupa de lucrurile mărunte din viață, asta spunea Arsenie Boca”, a declarat Georgescu.

 

Călin Georgescu: „Dacă un conducător își hrănește egoul, n-are cum să hrănească o țară”

 

Într-un interviu oferit pentru TVR, Călin Georgescu a subliniat incompetența și nepăsarea liderilor politici ai României din ultimele 3 decenii.

„Cum arată România astăzi?! România este o colonie furnizoare de materii prime și forță de muncă. Asta este tot, punct. Toți au participat la chestia asta. De la Revoluție a fost doar o promovare malignă a incompetenței. I-a unit un singur lucru pe toți: hoția.

Dacă un conducător își hrănește egoul, n-are cum să hrănească o țară. Și asta au făcut toți până acum. Își hrănesc propriul ego”, a declarat Georgescu la TVR.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top