Now Reading
Cadre de colecție: 2Pac și Mike Tyson, surprinși cu câteva ore înainte ca rapperul să fie împușcat mortal [VIDEO]

Cadre de colecție: 2Pac și Mike Tyson, surprinși cu câteva ore înainte ca rapperul să fie împușcat mortal [VIDEO]

Mike Tyson și Tupac Shakur, doi idoli ai anilor ’90. Unul a dominat autoritar categoria grea în box, altul în rap. Pe Tyson și Tupac i-a legat o relație de prietenie, despre care fostul pugilist a vorbit după moartea celebrului cântăreț. 

Pe lângă cuvintele lui Mike Tyson și ale apropiaților, o înregistrare video, realizată cu câteva ore înainte ca Tupac să fie împușcat confirmă relația apropiată dintre fostul campion și rapperul asasinat în 1996.

2Pac, alături de Mike Tyson [VIDEO]

În 1996, Mike Tyson era o adevărată forță a naturii. Pe data de 7 septembrie bifa cea de-a 8-a victorie consecutivă. Îl zdrobise în prima repriză pe Bruce Seldon, căruia i-a luat titlul WBA. Pentru Tyson avea să urmeze „dubla” cu Evander Holyfield. După succesul în fața lui Seldon, Tyson a sărbătorit alături de staff-ul și apropriații săi. Printre aceștia, și Tupac (2Pac).

Îmbrăcat în smoching, Tupac l-a întâmpinat pe Tyson în drumul spre vestiare. S-au îmbrățișat, iar rapperul i-a adresat sportivului vorbe de încurajare.

„Era doar un puști, a vrut să ajungă măreț și a reușit”, a declarat Mike Tyson cu ochii în lacrimi după moartea lui Tupac.

Cum a murit Tupac

În data de 7 septembrie 1996, Tupac a fost împușcat de 4 ori de un agresor necunoscut, în Las Vegas, într-un atac comis dintr-o mașină. A decedat 6 zile mai târziu, în spital, la vârsta de 25 de ani. The Notorious B.I.G, fost prieten al lui Tupac, a fost considerat răspunzător de asasinat. Din acest motiv, acesta a fost împușcat mortal și el, câteva luni mai târziu.

Un alt suspect a fost Orlando Anderson, un membru al găștii de cartier Crips, care s-a bătut cu Tupac într-un hotel, cu câteva ore înainte ca acesta să fie împușcat. Anderson a murit în urma unui conflict între bandele de cartier, în 1997.

Tupac și-a început cariera artistică în calitate de dansator. În 1990 a debutat în industria muzicală și a ajuns primul artist cu un album pe primul loc în Billboard 200, în timp ce era în închisoare. De-a lungul timpului, Tupac a avut relații cu mai multe persoane publice, printre care Madonna și Jada Pinkett Smith.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top