Now Reading
Cadourile pe care să NU i le oferi partenerei de Dragobete/Valentine’s Day

Cadourile pe care să NU i le oferi partenerei de Dragobete/Valentine’s Day

Femeie și bărbat, sărut în natură

Te-ai gândit, probabil, de multe ori, la ce-ai putea să-i cumperi unei femei de Ziua Îndrăgostiților. Dacă vrei să-i oferi un cadou, un gest care să-i provoace bucurie, poți proceda prin eliminare, adică cu ceea ce nu trebuie să-i aduci în atenție vreodată.

De cele mai multe ori, cadourile pe care le facem celor din jur transmit și un mesaj subliminal. De aceea, este foarte important ca mesajul să fie corect, mereu în sprijinul tău, respectiv al relației.

 

Cadourile pe care să nu le faci unei femei de Valentine’s Day sau Dragobete

 

Obiecte în formă de inimă, strălucitoare, cu mesaje siropoase: Cadourile din această categorie te vor pune într-o lumină proastă, din start. Astfel de clișee, de kitsch-uri, transmit lipsă de originalitate și grabă. Un gest simplu și un mesaj puternic au un efect mult mai pozitiv decât o zorzoană.

Jucării de pluș: Jucăriile sunt pentru copii, nu pentru femei. Evită să cazi în penibil, să-ți creezi o imagine de infantil. Pe lângă faptul că vei transmite lipsă de originalitate, un astfel de cadou o va putea face chiar și pe femeie să se simtă prost. Nu i-ar pica bine dacă i-ai transmite că la 20+ ani are nevoie de jucării.

Buchete imense de flori: Bărbații care caută scurtături, încearcă să epateze prin cadouri cât mai scumpe, cât mai mari și cât mai colorate. Nu exagera! Astfel de gesturi trădează nesiguranță de sine.

Obiecte scumpe: Dacă ai cunoscut-o de curând, nu te da în spectacol! Respectul, atracția, relația propriu-zisă nu se cumpără. Asta fac în general nebărbații cu mulți bani, cu stimă de sine scăzută. Dacă vorbim despre 5 – 15 – 30 de ani de relație, ai putea să oferi și un cadou mai scump, dar atunci când ea se așteaptă mai puțin și nu face din asta o tradiție. Dacă vei cumpăra mereu cadouri scumpe, așteptările ei vor fi din ce în ce mai mari, chiar dacă nu este o femeie materialistă. De asemenea, trebuie să ai în vedere faptul că există prilejuri mai importante decât Ziua Îndrăgostiților, pentru cadouri scumpe.

Animale de companie: Orice femeie care-și dorește un câine sau o pisică nu-ți va refuza gestul. Nu face asta dacă ești la început de relație. E prea mult, iar un animal de companie se înscrie în categoria „lucrurilor” care nu trebuie primite cadou, ci achiziționate de doritor. Nu cumpăra animale de companie pentru a-ți arăta latura sensibilă, pentru că este un gest patetic. Dacă ești într-o relație de ani de zile, locuiți împreună și ați discutat deja despre faptul că la un moment dat veți dori să vă luați un animal de companie, poți face un astfel de gest. Va fi o surpriză, dar nu un gest șocant, un efort disperat.

Cadoul despre care ai întrebat-o: Nu o întreba ce-și dorește să-i faci cadou.  Pentru început, da, partenerei îi va plăcea. Pe termen mediu și lung, îți vei crea o imagine de supus, o caracteristică neatractivă. Nu vrei să fii perceput drept un previzibil, neoriginal și filantrop în relație, nu? Alte femei vor refuza din start acest lucru și-ți vor cere să le surprinzi. Pune-ți neuronii la treabă, cunoaște-ți femeia și surprinde-o printr-un obiect simbolic, util sau o experiență de care să vă bucurați împreună, care să întărească relația. Ține minte: cadoul este mereu o surprinză. Nu trebuie cerut, ci oferit la momentul potrivit.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top