Now Reading
Bianca Tirsin, Miss Universe România 2020, este iubita unui cunoscut fotbalist român [GALERIE FOTO]

Bianca Tirsin, Miss Universe România 2020, este iubita unui cunoscut fotbalist român [GALERIE FOTO]

Bianca Lorena Tirsin (21 de ani) este Miss Universe 2020. Superbul manechin originar din Arad se pregătește să reprezinte România în cadrul cometiției internaționale.

Marea câștigătoare este o frumusețe naturală, stilată, pasionată de domeniul fashion, de lectură, turism și vlogging.

„Sunt emoționată, sunt fericită și sunt onorată să reprezint România, să-mi reprezint țara și să vorbesc despre frumusețea poporului român la cea de-a 69-a ediție Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc anul viitor”, a transmis Bianca în social media.

 

Bianca Tirsin, model cu experiență în concursurile internaționale de miss

 

Bianca Tirsin este obișnuită cu competițiile internaționale de frumusețe.

„Sunt Bianca Tirsin, am 21 de ani, sunt din Arad, sunt studentă la Facultatea de Management, am cochetat 6 ani cu lumea modelling-ului, sunt un voluntar implicat, am câștigat 2 ani consecutiv 2 titluri internaționale din top 5 la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar acum îmi doresc să scriu istorie pentru țara mea, pentru a treia oară”, a mai precizat modelul în online.

Bianca Tirsin este iubita lui Adrian Petre (22 de ani), fost internațional de tineret, fost jucător la UTA Arad, Esbjerg și FCSB. În prezent, atacantul evoluează la Cosenza, în liga a 2-a din Italia.

 

Bianca Tirsin [GALERIE FOTO]

 

 

Foto: @bianca_tirsin (Instagram)

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top