Now Reading
Beyonce, în rochie mulată și decoltată la un eveniment special [GALERIE FOTO]

Beyonce, în rochie mulată și decoltată la un eveniment special [GALERIE FOTO]

Beyonce

Beyonce face din nou senzație pe Instagram! Cântăreața în vârstă de 37 de ani a postat mai multe fotografii în care este îmbrăcată cu o rochie lungă, elegantă, care îi pune în evidență atuurile fizice.

Beyonce a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe fotografii în care poartă o rochie sexy, cu un șliț foarte lung. Într-o fotografie apare lângă superba cântăreață și soțul ei, Jay-Z, cu un sacou alb, pantaloni, negri și papion negru. Imaginile sunt pe placul fanilor, reușind să strângă milioane de aprecieri.

Beyonce și Jay-Z, sufletul petrecerii

Motivul pentru care Beyonce și Jay-Z au optat pentru o ținută elegantă a fost unul cu totul special. Mai exact, este vorba despre o petrecere de familie, cu dresscode, celebrarea nepoatei rapperului, Teanna, care a împlinit 21 de ani.

„A fost o cină liniștită, dar care s-a transformat într-o uriașă petrecere. Toată familia a fost pe ringul de dans, nimeni nu a stat jos. Toată lumea a dansat într-un cerc. Jay și Beyonce au fost sufletul petrecerii. A fost o seară minunată, în care și-au manifestat dragostea față de Teanna”, a declarat un martor ocular pentru E! News.

Rochia lui Beyonce face parte din Walter Collection, pantofii sunt semnați Jimmy Choo, iar bijuteriile Messika.

Beyonce – Galerie foto

Sursa foto: Beyonce – Instagram

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top